• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Спа и йога в „Терма Палас”

Спа и йога в „Терма Палас”

/КРОСС/ „Терма Палас" - най-новият уникален спа- и балнеохотел на българското Черноморие отвори официално врати на 14 юли. На церемония присъстваха официални гости - кметът на Кранево и администрацията на Община Балчик, фирми-партньори, спомогнали за създаването на този красив дом, както и партньори-туроператори, съдействували за разпространението на информацията за услугите на хотела.

Спа- и балнеохотел „Терма Палас" е разположен на брега на северното черноморско крайбрежие, между курортните комплекси „Албена" и Кранево, на 300 м от плажа, в паркова зона в близост до резервата Балтата.

Основното предимство на хотела е наличието на термална вода, чиито лековити качества, комбинирани с вековните традиции на калолечението в България и със съвременна медицинска апаратура, способстват за създаването на модерен здравен и спацентър.

В балнеологията на хотел „Терма Палас" - място, далеч от стреса на ежедневието, гостите имат възможността да съживят и подмладят тялото си, да се презаредят с енергия и отново да почувстват силата в себе си.

 

 

Ако решите да се отдадете на заслужена почивка и да се поглезите, от сайта на хотела www.thermapalace.com можете да избере подходящите за вас спапроцедури и терапии, както и да изненадате приятно с ваучер-подарък ваши близки или приятели.

„Терма Палас" предлага 42 луксозни помещения за настаняване, включващи апартаменти, студиа и двойни стаи. Всички те са с гледка към морето, стилно и комфортно обзаведени. На разположение на гостите са денонощна рецепция, лобибар, скайбар, италиански олинклузив ресторант, руски а ла карт ресторант, фитнесзала със съвременно оборудване с марка Technogym, йогаплейс, волейболно игрище, футболно игрище, тенис корт, маса за тенис, зала за боулинг и билярд, детска площадка и детска стая.

 

 

Персоналът на спа- и балнеохотел „Терма Палас" с удоволствие ще организира вашето сватбено тържество, рожден ден, тиймбилдинг, коктейл, семинар, фирмено парти или презентация.

Подарете си луксът, здравето и спокойствието, което заслужавате, в спа- и балнеохотел „Терма Палас"!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Репортаж неграмотнико е по телевизия, а това е публикация. Предлагам да сигнализираш главен прокурор и твоя господ "Боко тиквата".

17.07.2014 13:47:09

Анонимен

Къде пише на това "платен репортаж". Веднага сигнализирам СЕМ как си пробутвате платени материали в новините.

17.07.2014 13:41:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.