• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

МВнР: Изборите в Луганск и Донецк са незаконосъобразни

МВнР: Изборите в Луганск и Донецк са незаконосъобразни

/КРОСС/Изборите в Луганск и Донецк са в противоречие с действащото украинско законодателство и с Протокола от Минск и не допринасят за намирането на трайно политическо решение на кризата в Украйна. Това е българската позиция по повод проведените на 2 ноември т.нар. президентски и парламентарни избори в ДНР и ЛНР.

Министерството на външните работи на Република България изразява дълбока загриженост във връзка с проведените на 2 ноември т.нар. президентски и парламентарни избори в ДНР и ЛНР, се посочва в съобщението на външният министър Даниел Митов.

Тези т.нар. избори са в противоречие с действащото украинско законодателство и с Протокола от Минск и не допринасят за намирането на трайно политическо решение на кризата в Украйна, казва още министърът и допълва: Призоваваме страните, подписали Минските договорености, към тяхното стриктно спазване и прилагане, при зачитане на териториалната цялост, суверенитета, независимостта и единството на Украйна.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Красимир

Абе той и жена си не познава, ама като от американското посолство му слагат думите в устата, ще дрънка. Такива сороски лайна ни вкараха във вълчи капан, че сега се чудим как да излизаме. И гроб искат някакъв си радан кънев за министър председател, ама какъв е, какво е направил за България, никой не знае само се знае, че е протеже на иван костов който окраде Българския народ, та значи и той ще краде може би по нежно от наставника си.

03.11.2014 20:59:43

Анонимен

Човек ще си помисли ,че тоз тюфлек познава украйнското законодателство. Само от образа който е изтипосал личи че съществуването му противоречи с дарвиновата теория за еволюцията

03.11.2014 11:59:16

Анонимен

Мнението на тази педалска дрисня,не е от значение

03.11.2014 11:48:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.