• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Търновалийски: БСП доказа, че може да се прави социална политика

Търновалийски: БСП доказа, че може да се прави социална политика

/КРОСС/ "Само за година и четири месеца правителството с мандата на БСП доказа, че въпреки изключително утежнената политическа обстановка може да се прави социална политика и доходите могат да бъдат размразени", каза водачът на пловдивската листа с №22 Георги Търновалийски на среща със запасни офицери от район Северен.

Той и кандидат-депутатите от „БСП лява България" инж. Захари Георгиев, инж. Калин Милчев, проф. Красимир Мурджев, доц. Атанаска Тенева. Павел Иванов и адвокат Георги Атанасов откроиха основните акценти на платформата, която „БСП лява България" ще продължи да следва.

На репликите на участници в срещата за лъжите на Бойко Борисов и манипулациите на служебния кабинет и медиите Търновалийски и Георгиев отговориха със статистика от свършеното досега и аргументи за намеренията на БСП.

Те откроиха увеличението на социалните плащания, повишаването на минималната работна заплата, подобрения бизнес климат. "Спекулация е, че държавата е във финансов колапс и че токът следва да се увеличи", увери присъстващите Георги Търновалийски.

"Няма кой друг освен БСП да се погрижи за хората, а от ГЕРБ целят да се вземат малкото пари от многото бедни и да се дадат на богатите", допълни го Захари Георгиев.

"На 5 октомври разчитаме на вас, обърнаха се бъдещите депутати към запасните. Да оставим огорченията и да вървим към победа, да отрежем главата на змията", призова колегите си от войнството полк.о.з. Петър Ганчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.