• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Дядоколедовци на мотори шестват из Пловдив и Велико Търново и раздават подаръци

Дядоколедовци на мотори шестват из Пловдив и Велико Търново и раздават подаръци

/КРОСС/ Празнично шествие на мотористи, облечени с костюми на Дядо Коледа, потегля в Пловдив, съобщава БНР. Мотобратството в града е приготвило подаръци за малчуганите от един от детските домове. Те ще посетят и Дома за възрастни хора.

„Идеята е Да повдигнем коледният дух в града, разказва Димитър Цанков от един от пловдивските рокерски клубове.

„Да накараме също пловдивчани да се усмихнат, но и да се замислят, че трябва да са по толерантни и внимателни на пътя. Това е другото наше послание", допълва Димитър Цанков и разказва още, че от сърце са приготвили подаръци за деца и възрастни хора в неравностойно положение. Ще им ги връчат лично и ще им пожелаят "Честито Рождество Христово".

„Решихме всички, че е най добре да зарадваме точно в този ден хората, за които почти никой не се сеща за тях да видят и те, че просто не са забравени".

Дядоколедовци на мотори обикалят днес и във Велико Търново. Благотворителната Мото Коледа в старата столица е по инициатива на общинския съветник и състезател по мотокрос Георги Недев. На каузата откликнаха повече от 50 мотоциклетисти от цялата страна.

Моторизираните дядоколедовци обикалят социалните домове във Велико Търново, за да подарят на децата, останали без семейство за рождественските празници, лакомства, играчки и книжки.

„Да зарадваме децата, лишени от родителски грижи и да им направим празника малко по-хубав. Да бъдат щастливи, както останалите деца.

Благотворително за децата. Каквото можем събираме, купуваме, правят се пакети, кутии се събират предварително и обикаляме домовете и раздаваме", коментираха мотористите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.