• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Цачева: Не сме обсъждали името на следващ премиер

Цачева: Не сме обсъждали името на следващ премиер

/КРОСС/ "Това, което имам като спестявания от заплатата, стоят по карта. След категоричните позиции на представители на различни институции за това, че се правят криминални опити за дестабилизиране на системата, която според критериите за стабилност на банковата система е такава, съм спокойна." Това каза в интервю за bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цецка Цачева.

„Трябва да бъдем достатъчно сдържани и отговорни в коментарите по повод на това, което се случва с банковата система, защото аз вярвам на институциите, които имат пряко отношение към нейната стабилност и сигурност", каза още Цачева.

"На Консултативния съвет се постигна съгласие да бъде предложен на държавния глава, на президента на Републиката, една от трите дати, която предварително политическите сили бяха постигнали като консенсусни на Консултативния съвет при президента. Става дума за известните ви дати - 28 септември, 5 или 12 октомври. След некратки по време обсъждания, с много аргументи „за" и „против", най-доближени до датата, от страна на всички участващи в този формат на срещата, политически сили бе датата 5 октомври", коментира тя избранта за дата за вота.

"Нас от ГЕРБ тази дата не ни притеснява. Нямаше възражения и от страна на Коалиция за България, така че по тази датата, пак повтарям, най-плътно до нея се доближиха останалите. Тя беше консенсусната и затова се казва, че около нея сме постигнали споразумение, за да се предложи на президента. Категорично не е обсъждано в персонален план на консултациите, името на следващ премиер", каза още Цачева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

тикви

Герберите тръбяха сума време, че има финансова нестабилност и че ще се срине финансовата система. Сега се оправдават и казват, че имат доверие на банките и институциите. . . . последно?

28.06.2014 12:20:04

Батка

Имала доверие в институциите. Нали всички институции при сегашното правителство не функционирали и били компрометирани? Раздвоение на личността ли имат тези гербери?

28.06.2014 12:19:50

баба

Спестявания? Може би има предвид източените милиони от държавата и бедния народ, по време на престъпното управление на герб.

28.06.2014 12:19:35

мутри

Оставка, та оставка. Сън не ги хваща мутрите от герб, само за оставка пискат. Реват като монахиня за ...

28.06.2014 12:19:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.