• 29 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Най-вълнуващите технологични продукти на 2015 г.

Най-вълнуващите технологични продукти на 2015 г.

/КРОСС/Дългоочакваният часовник Apple Watch ще дебютъра в САЩ в началото на 2015 г. Той със сигурност ще бъде един от вълнуващите технологични продукти на годината.

Какви още иновации очакват феновете в потребителската електроника след Нова година? Стиви Ковач се опитва да обобщи тенденциите в Business Insider:

Windows 10 трябва да оправи много проблеми на Window 8. Новата операционна система на Microsoft е проектирана да работи на всякакви устройства - PC, смартфони, лаптопи и Xbox игри. Освен това тя ще може да променя интерфейса си при превключване на устройството, което използваме, благодарение на възможност, наречена Continuum. Смята се, че ще бъде представена в края на 2015 г.
Samsung има големи планове за Galaxy S6.
Още интелигентни часовници ще дойдат от Samsung.
Южнокорейската компания съобщи наскоро, че ще започне масово производство на устройства като телефони с огъващ се екран през следващата година.
Microsoft може би ще представи миниверсия на таблета си Surface.
Apple работи по дори по-голяма версия на iPad с 12-инчов екран, по сведения на Bloomberg от август. Освен това се очаква в началото на следващата година тя да представи т.нар. iPad Pro.
Очаква се и нова версия на HTC One през март или април 2015 г.
Oculus Rift - устройството за създаване на виртуална реалност, което впечатли дотолкова Марк Зукърбърг, че той купи едноименната компания за 2 млрд. долара, се очаква да стартира на пазара в края на 2015 г. За начало ще се ползва предимно за видео игри. Впоследствие трябва да може да се ползва и за интеркация в социалните медии, гледане на филми с взаимодействие и виртуални концерти.
И Sony ще предложи виртуална реалност - в проекта си Morpheus, чиято идея е да бъде съвместим с PlayStation 4.
Очаква се и версия на пакета Microsoft Office за таблети с операционна система Windows. Тя ще бъде пособна на новата версия на пакета за iPad и се очаква към края на годината.
Следващият телефон на китайския прроизводител OnePlus трябва да бъде много продаваем. Android смартфонът ще има всички основни фукнции на Samsung Galaxy S5, но ще се продава за 350 долара.
Слух: Apple ще интегрира стрийминга Beats Music в iTunes, за да отговори дори по-силно на конкуренцията на Spotify.
Един от най-добрите смарт часовници - този на Pebble, ще еволюира.

Източник: Мениджър NEWS

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.