• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

Вигенин: Гражданите да преценят на 5 октомври дали искат ГЕРБ 2

Вигенин: Гражданите да преценят на 5 октомври дали искат ГЕРБ 2

/КРОСС/Ние сме единствената партия в България, която реди на всички нива листите си по един демократичен и прозрачен начин, водят се разговори и дискусии на местно ниво и се взимат правилните решения, каза Кристиан Вигенин, водач на листата на БСП в Благоевград. Факт е обаче, че крайното решение за подредбата и състава на листите се взима от Националния съвет на партията, допълни той. 

В сутрешния блок на БТВ Вигенин коментира подредбата на листите за изборите на 5 октомври.

Ние дадохме възможност на местната организация на левицата в Благоевград да излезе и да застане зад своя кандидатура за водач на листата там, но за съжаление не беше постигнат достатъчно сериозен консенсус за една определена фигура. В крайна сметка аз поех ангажимента да застана начело на Благоевградската листа и ще работя с всички сили да постигнем възможно най-добър резултат там. Трябва да се отбележи, че ние провеждаме избори в една абсолютно нова ситуация, понеже както знаем има възможността за преференциален вот и може да се каже, че никой в листите не е сигурен за мястото си. По отношение на работата на служебния кабинет Кристиан Вигенин изрази тезата, че с действията си и постоянната смяна на кадри в държавната администрация и по места се подготвя връщането на ГЕРБ на власт. Самите граждани трябва да преценят на 5 октомври дали искат второ издание и второ управление на ГЕРБ, след като са запознати с тяхното управление в продължение на три години и половина. Вигенин не прие тезата, че държавата и икономиката са пред колапс и са нужни вземанията на нови заеми, както искат от партията на Борисов, заявявайки, че правителството на Орешарски е оставило държавата в много по-добро състояние, от което са я оставили от ГЕРБ.

Д-р Владимир Пандев, който е на второ място в листата за Благоевградска област, заяви, че листата на БСП в града е възможно най-добрата, която може да представи, която и да е партия и която може да защити исканията на хората. Ние сме единствената партия в България, която може да се похвали, че сама си избира водачите на листите по места, такова нещо в нито една друга партия не го наблюдаваме. Кристиан Вигенин беше един от вариантите за водач на листата, така че не може да се каже, че ние не сме го приемали, каза д-р Пандев, добавяйки, че местната организация ще работи с всички сили за постигане на възможно най-добър резултат на предсрочните избори.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Павел

Съгласен съм с Вигенин и позицията му. Свидетели сме на поредното перфектно изказване на един завършен политик какъвто е Вигенин

27.08.2014 17:52:17

Анонимен

ГРАЖДАНИТЕ НЕ ИСКАТ ТЕБЕ,ГНУСЕН ПЕДАЛ!

27.08.2014 12:00:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.