• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Вигенин към Борисов: Крайно време е да представите управленска програма

Вигенин към Борисов: Крайно време е да представите управленска програма

/КРОСС/ „Г-н премиер, вашият министър Лиляна Павлова успя да подготви проект за приоритети на ЕС, вземете този проект и го развийте в управленска програма на правителството, крайно е време да представите такава". Това каза народният представител от БСП Кристиан Вигенин по време на разискванията по питането на лидера на БСП Корнелия Нинова относно Бялата книга за развитието на Европа, предложена от председателя на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, предаде „Фокус".

„Голямото предизвикателство пред правителството от тук нататък е могат ли да докажат, че няма двойни стандарти, да предлагат едни приоритети за ЕС, а в България да работят или без приоритети, или в противоречие с европейските", обясни Вигенин.

„Днес е важен ден, защото за първи път министър-председателят Бойко Борисов е в Народното събрание, за да участва в разискване по искане на народни представители", посочи той.

„Въпреки че днешните разисквания са породени от опозицията, вярвам, че ще създадат добър прецедент и ще превърнат разговора между народните представители и премиера в обичайна практика", допълни депутатът.

„С особено внимание БСП следи подготовката за Българското председателство, то има 3 аспекта: какви приоритети ще предложи България; какви позиции ще отстоява България по важните за ЕС въпроси и как ще протече подготовката като организация и логистика", каза още социалистът.

„Бяха направени заявки за обществен дебат, БСП очаква такъв да има и в Народното събрание. Нормално е всяка комисия да разгледа приоритетите и да представи своя принос. Готови сме да подкрепим приобщаващ подход при това с активна работа, защото Председателството не е на ГЕРБ, то е на България", добави Кристиан Вигенин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Каква управленска програма? Колко милиарда да се вземат назаем и да се "усвоят"? За пенсиите дадоха 8,8 милиона, а за пропуснатато облекло на полицаите - близо 30 милиона! Съдете сами, кого властта цени повече!

14.07.2017 14:20:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.