• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Опитват с донос да отстранят Волгин от БНР

Опитват с донос да отстранят Волгин от БНР

/КРОСС/Разбрах, че един добре известен български русофоб, който се представя за политолог, явно вбесен от вчерашния ми коментар, написал донос срещу мен с молба да бъда отстранен от радиото, пише във Фейсбук профила си журналистът Петър Волгин и допълва: Имайки предвид, че въпросният политолог-русофоб е бивш преподавател по научен комунизъм, не се изненадвам от похватите му. Те са типични за ренегата, който колкото по-активно е обслужвал компартията преди 1989 г. , толкова по-върл антикомунист се опитва да се изкара днес.

Съветвам въпросната личност да се погрижи за здравето си, вместо да пише доноси. Най-добре да се обърне към д-р Емилова, завършва статуса си с усмивка Волгин. 

Бесен русофобски лай се разнася от различни държави. В България той е особено жалък, защото бг-русофобите са или финансовото мотивирани или просто са глупави. Надявам се да се осъзнаят. Поне някои от тях, писа Петър Волгин. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

РУСОФИЛЪТ ПЕПИТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВИШЕН И ИЗПРАТЕН НА ПЪРВА ЛИНИЯ на ДОНЕЦКИЯ ФРОНТ, ЗА ДА ТРОВИ ЕФЕКТИВНО СЪЗНАНИЕТО на УКРАИНСКОТО СЪСЛОВИЕ! ТАМ Е НУЖЕН, ТУК САМО ЧИКИДЖИЙСТВА И ПРАВИ ГУША !

21.07.2014 11:54:31

Анонимен

Господин Волгин дерзайте , този ,който ви е плюл е човек от платеното зловоние , той се е омазал с фекалии и иска да нацапа и другите.

21.07.2014 10:42:40

Анонимен

Г-н Волгин, защо спестихте името на тлъстото създание на природата? Аз се сещам кого имате предвид,но това не е по силите на д-р Емилова,защото нещата при този индивид са необратими.Тези човеци мразят нормалните хора,нещо което ще ги съпровожда докато са на този свят.

21.07.2014 09:40:11

Анонимен

Тъжно е да гледаш как когато Светът се променя, зфобите правят на мазало всички и всичко за да не допуснат това. От цялата работа се нагнетява какво - напрежение. И То, напрежението накрая, и до края на годината ще гръмне във всички ценни за цвивилизацията ни посоки. За хейт-фобите това е войната на техния живот. Между другото, Световната Война наистина е на Ход... Ако махнат Петър Волгин от БНР, няма съмнение, че ФАЩ ужасно много са н@@кани, и се изтриват с всичко, което им попадне.

21.07.2014 09:23:12

Анонимен

Възхищавам се от професионализма и качествата на г-н Пе4тър Волгин. За политолога,който не може да седне във всеки стол мога да кажа,че е продажен дебелак.

21.07.2014 09:01:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.