• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Патриотичният фронт иска касиране на вота в Турция

Патриотичният фронт иска касиране на вота в Турция

София КП "Патриотичен франт - НФСБ и ВМРО" изпрати днес жалба до Президента Росен Плевнелиев, Министерския съвет, Главния прокурор, Върховния касационен и Върховния административен съд, с която оспорва на законността на избора на избраните за народни представители в Четиридесет и третото Народно събрание от кандидатските листи на политическа партия „Движение за права и свободи". Патриотичният фронт поиска касиране на изборите в Република Турция и мандатите на ДПС заради многобройните нарушения в изборния ден.

В жалбата се казва:

"Намираме, че изборният процес протече при груби, съществени и многобройни нарушения на Конституцията и ИК в условията на лоша организация, грешки и неподготвеност на избирателните комисии, което води до опорочаване на волята на избирателя и е основание да се иска от Конституционния съд да обяви избора на посочените народни представители от Четиридесет и третото Народно събрание ( 43 НС) за незаконен.
Намираме, че вота подаден в секциите открити в Република Турция трябва да бъде касиран и резултатите от там да бъдат обявени за недействителни, което от своя страна ще доведе до промяна на крайния изборен резултат. Нещо повече подаденият там вот формира по-голямата част от вота в чужбина."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Струва си да се обсъди въпросът и за окончателното закриване на изборните секции в Турция ! Там живеят някакви неграмотни субекти, даже с нередовни документи, които нямат никаква връзка и отношение към България ! Ние зорлем им даваме възможност да съучастват в изборните измами, ръководени от ДС - ДПС-арската агентура, която в повечето случай играе под Руски камшик и по-рядко под турския ! ДА ПОДКРЕПИМ ИНИЦИАТИВАТА НА ПАТРИОТИТЕ - ИСТИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ на БЪЛГАРИЯ !!!

18.10.2014 18:37:17

Анонимен

ДС-патриотарите са свършили парите от КТБ (ДПС) и умират от страх от нови избори! Вече "скритите" скандали за пари с ДС-шопара Каракачанов са почнали и НФСБ са започнали самостоятелно медийно отразяване, при което ДС-МВРо отсъства! Затова сега провокират за да отложат краха си, па и ако могат да изкрънчат някои лев от субсидията!

18.10.2014 15:43:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.