• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Рамзан Кадиров: украинските медии разпространяват откровени лъжи!

Рамзан Кадиров: украинските медии разпространяват откровени лъжи!

/КРОСС/ Украинските медии разпространяват информация, че в зоната на военните действия в югоизточните райони на Украйна в плен на украинската армия се предали десетки чеченци. Това е откровена лъжа, която дори не подлежи на коментар. Това заяви президентът на Чеченска република Рамзан Кадиров, предаде lifenews.

„Въпросът е друг, когато става дума за чеченски доброволци, които помагат на опълченците и мирното население на Донбас, които вече четвърти месец са подложени на мощна военна агресия от страна на киевското правителство. Нито един от тези доброволци не се е предавал в плен, а още повече не е молил за някакви коридори. Причината е в това, че когато един чеченец вземе оръжие в ръка, той никога не се предава, а още повече да се предаде на нацистките украински сили. Чеченците не са се предавали в руско-турската и руско-японската войни. Те са отстоявали до последно Брестката крепост под напора на нацистка Германия, те не са се предавали в афганистанската война и са победили терористи от 51 държави!!! За какво да говорим, когато става дума за Украйна??? В същото време държа да подчертая, че никого не съм изпращал в Украйна. Ако някой е направил този избор да отиде там, то аз не мога да го спра. Украинският народ за нас е братски народ и на нас не ни е безразлична съдбата му. Ние желаем на украинците скорошно възстановяване на мира и стабилността в страната им. Иска ми се, украинците час по-скоро да осъзнаят, че САЩ и Европа няма да им се притекат на помощ, както и това, че руският и другите народи на Русия са им родни и братски", заяви чеченския президент Кадиров в изявлението си.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.