• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Стара Загора представя туристическите си обекти на борси в Италия и Гърция

Стара Загора представя туристическите си обекти на борси в Италия и Гърция

/КРОСС/ Община Стара Загора, заедно с Нова Загора и Раднево, представи туристическите обекти, свързани с културно-историческото наследство от праисторията и античността на територията на общината, в рамките на XVII „Borsa Meditеrranea Del Turismo Archеologico" /BMTA/. Изложението, което е специализирано за археологически туризъм, се проведе в гр.Пестум, Италия.
Община Стара Загора се представи с рекламно-информационни материали изготвени по проект „Античното наследство на Тракия", на обща изложбена площ с градовете София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Русе.
Участието на Община Стара Загора във форума, който се проведе в периода 30 октомври - 2 ноември, е във връзка с реализацията на проекта, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие" 2007-2013 г./ и ангажимента да бъде осигурена устойчивост на проекта, чрез повторно участие в планираните туристически изложения, в рамките на 1 година след края на проекта.
BMTA е изложение посветено на археологическото наследство и културно-исторически туризъм. Провежда се в провинция Салерно, в близост до Археологически парк Пестум и Национален археологически музей Пестум. Участници в изложението са представители на туристически организации, музеи, сдружения на археолози, учебни заведения от Италия, чуждестранни изложители - Индия, Аржентина, Йордания, Гърция, Турция, Азербайджан и др., общо над 100 организации от различни страни.
В периода 13 - 16 ноември 2014 Туристически информационен център към Община Стара Загора ще представи възможностите за туризъм в общините Стара Загора, Нова Загора и Раднево на туристическото изложение " Philoxenia 30th International Tourism Exhibition " в град Солун, Гърция, като част от реализацията на проекта „ Античното наследство на Тракия".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.