• 30 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Интервю с Ивелин Михайлов пред Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита

Интервю с Ивелин Михайлов пред Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита

/КРОСС/ Беновска: Г-н Ивелин Михайлов, „Величие"! Дано не сте продавачи на надежди!

 https://youtu.be/wGBY0pf_9Dw

 Ивелин Михайлов, създател на партия „Величие", пред   Илиана Беновска в youtube ТВ Беновска пита-Радио К2 и Канал 3 на 29.09.2024

Григор Здравков: Знам, че г-жа Беновска, от която съм научил много, ще ни направи на салата! Но това е по-добрия вариант!

Илиана Беновска: Здравейте! Много кратки въпросчета и Ви моля за кратки отговори, г-н Михайлов! Моите искрени поздравления за програмата! Само ще си позволя да Ви кажа нещо, преди да Ви попитам с кого сте работили, защото тук е работено здраво! Тази програма не е създадена от един, двама, трима и така нататък. Тук са работили институции, бих казала!

Ивелин Михайлов: Работили сме с българския бизнес. В България има много предприемачи, които не смеят да излязат, защото ги е страх, че ще последва това, което се случва с нас. Но те са с нас и искат заедно с нас да работят и отново България да има икономика!

Илиана Беновска: Чудесно! Само ще Ви напомня третия закон на Нютон и „триглавата ламя", която често споменавате. Третият закон го помните, нали? Махалото, което трябва да се върне в обратна посока и със същата сила обратно. 35 години това се е случвало постепенно. За колко години смятате, че сте в състояние, „Величие", вероятно не сами, да осъществите поне основите на тази програма?

Ивелин Михайлов: Винаги в началото, когато всичко е толкова оплескано, е много лесно хората да усетят положителния резултат. Затова сме казали, че програмата е 20 годишна, за да постигне финалния ефект такъв, какъвто искаме. Но всяка година хората ще виждат подобрение във всички сфери. А в крайна сметка това е нещо, за което всички мечтаем - да виждаме подобрението. Защото то е ясно, че за един ден няма как да стане. Но ако тази година живеем по-добре от предната и следващата още по-добре и по-добре, тогава и хората започват да имат стимул да живеят и да се развиват!

Илиана Беновска: По този повод искам да попитам избирателите на „Величие" не сме ли виновни ние за „триглавата ламя"? Е? Пак ли ще спите и ще ядете долнокачествена наденица!? Надявам се да гласувате! Лично за Вас - Путин, Тръмп, Орбан? Това е много важно! Геополитиката не може да отсъства!

Ивелин Михайлов: Да, аз предлагам първо, за да мога да преговарям, казвам го, за да мога да преговарям, трябва да имам основа, от която да преговаряме. Или трябва да имаме ние някакви условия. В момента наистина, говорил съм с много български политици и дипломати от старата школа, които казват, че в момента дори няма дипломати! Първо, трябва да създадем вътрешна стабилност, школа за дипломати. И тогава вече, за това ще минат 3-4 години, да видим навън как се развиват нещата. Или най-хубавото нещо е в момента да тупаме топката. Харесва ми политиката, която казват и Путин, и Тръмп, и Орбан, в която казват, че трябва да уважаваме хората с техния национален суверенитет и да запазим тяхната идентичност!

Илиана Беновска: НАТО и ЕС? Гледаме ги още 4 години отвън ли?

Ивелин Михайлов: Аз смятам, че в НАТО и ЕС ние можем в момента да съществуваме в тези организации и отвътре можем и ние да ги променим. Или ние да станем център. Доколкото НАТО, тя е военна организация, може би има някакво изтичащо време, то ЕС е добра организация, като идея, в която може да има свободно движение на стоки и услуги в европейските държави. А защо в един момент да не се присъедини да кажем и Русия, Беларус и тогава да стане по-свободна зона на търговия в цяла Европа? Но не ми харесва идеята да бъдем федерализация или ние да станем федерален окръг на ЕС. Това е нещо, което не одобрявам и смятам, че не трябва да го допуснем!

Илиана Беновска: Много благодаря! Спирам дотук, за да могат хората да говорят. Само ще Ви подаря накрая Джани Родари, „Продавач на надежди": „Ако мога да имам едно магазинче с две колички, бих продавал познайте какво? Надежда, надежда за всички!". Няма да продължавам, знаете го. Дано не сте продавачи на надежди!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Безсмислици! И въпросите и отговорите.

Преди 2 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.