• 27 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Оператор на БТВ: Нямаше нужда да се използват спрейове

Оператор на БТВ: Нямаше нужда да се използват спрейове

/КРОСС/ Пострадалият оператор на БТВ Борислав Мавров, който беше напръскан с лютив спрей от полицаите говори след ситуацията.Той вече се чувства по-добре и беше в студиото на телевизията.

"Чувствам очите си изтръпнали, но в началото едвам си отварях очите. Дадоха ми кърпи, полицията извикаха линейка и бях откаран в Исул.

Според мен не беше необходимо да се използват спрейове. При първото пръскане пострада репортерката Канна Рачева, а след това напръскаха и мен. Чувството в началото беше ужасно, мислех, че ще ослепея".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ARD

Всичко това бе отразено веднага и във ФРГ. Днес най-голямата телевизия в Германия – обществената ARD излъчи в централния си осведомителен бюлетин огромен материал за ставащото в България под заглавие „Шефът на българското правителство Борисов – С ОГРОМНОТО СИ ЕГО СРЕЩУ КРИТИКАТА“ от своята специална кореспондентка за Централна и Източна Европа Андреас Беер. Той може да бъде видян на следния адрес: https://www.tagesschau.de/ausland/bulgarien-borrisow-101.html Това е пети пореден репортаж на ARD за ставащото у нас от началото на протестната вълна като днешния е подготвен изключително професионално и проследява безизходицата, до коята Борисов доведе България, класирайки я на последното място в ЕС по всички показатели. В мотериала се подчертава още, че противниците на правителството отправят масирани критики за невероятната корупция и липсата на наказателно преследване към нея от страна на правосъдието, поради което протестиращите искат и оставката на облечения с прекалено много власт галвен прокурор Иван Гешев. Същият не предприема необходимите действия България да не бъде последна в ЕС по свобода на словото, но първа по корупция на стария континент.

02.09.2020 15:52:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.