• 11 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7881
  •  GBP / BGN 2.3366
  •  CHF / BGN 2.0856
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Бойко Борисов: Дойде нов COVID, а ние още ПВУ не сме дали

Бойко Борисов: Дойде нов COVID, а ние още ПВУ не сме дали

/КРОСС/ „Оправих дефицитите и оставих държавата с мазнина. Затова ни и канеха да влезем в еврозоната, влязохме в Чакалнята и в Европейския банков съюз". Това заяви лдерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Русе и допълни, че по време на неговото управление винаги се е налагало да оправя дефицитите, оставени от предходни правителства. По думите му "един план за възстановяване и развитие не може да бъде направен като хората" и България е на път да изпусне средствата по него. „Дойде нов COVID, а ние план още не сме дали", подчерта Борисов.

"ГЕРБ-СДС ще направи всичко възможно, за да има България редовно правителство. Дефицитът трябва да бъде свален по някакъв начин. 20 месеца икономиката върви надолу", добави той.

Борисов предупреди за опасността, пред която ще бъде изправена България, ако и след тези поредни предсрочни избори не бъде съставен кабинет. Той обеща да направи всичко по силите си, за да има такъв и той да извади страната от застоя, в който тя се намира през последните четири години. В същото време Борисов изрази скептицизъм относно предложението на ПП-ДБ следващият премиер да е равноотдалечен от всички.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че от 5 млрд. лв. заплатите в обществения сектор са скочили на 10 млрд. лв., но в същото време икономиката върви надолу. „Това обаче не е тема за обществото и държавата. Темата е защо е издигнат само един кандидат за главен прокурор", посочи той.

Той предупреди за опасността от нова мигрантска вълна и призова гражданите да подкрепят ГЕРБ, за да може да започне "доизграждането на България".„Няма ГЕРБ и ДПС, има ГЕРБ и СДС. Това е нашата официална коалиция", заключи Борисов.

Източник:БГНЕС

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Духай бе, урод. В момента сърбаме твоите попари. Държава няма, всички власти са обвързани и корумпирани, независима и обективна журналистика няма, национална икономика няма, това дето го има е български филиал на чужда фирма, суверенна външна политика няма и очевидно скоро няма да има. Магистралите от които забогатя, вече са за ремонт, ако и някои да не са довършени. Идиот.

Преди 47 минути

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.