• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7582
  •  GBP / BGN 2.3222
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Бойко Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

Бойко Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

/КРОСС/ ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството. То ще бъде изцяло на ГЕРБ, това искат нашите избиратели. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите ни. Това коментира лидерът на партията Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Не желая никой от другите партии да ни подкрепя. Ако не е партия или група - знам какво ще кажете, че някой е напазарувал. Стотинка няма да се даде за подобно нещо", добави той.

Във връзка с информацията, че снайперисти се намират по оградата на двора на Борисов, лидерът на ГЕРБ каза: „Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-влиятелните служби в света за най-високата степен на заплаха", посочи той. Борисов заяви, че не е говорил с ДАНС, МВР и НСО, но се надява те да са взели мерки.

По думите му заплахата идва заради помощта за Украйна. „Една от най-могъщите служби дава сигнал", подчерта Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

офшорните им сметки

Нашите политически лидери май трябва да се возят вече само в БТР-и. Голяма заплаха тегне над тях. Путин и руските хакери, вероятно са гивзели на мушка?

27.06.2024 06:57:36

Анонимен

От една страна кармата винаги те застига, неизбежно е, ама е не е човешко решение. Хората са само инструменти. От друга страна, Тиквата за какъв се мисли? Фактор в международната политика. То дори в българската не е фактор, просто е дразнител. Все още има хора дето му се връзват на саморекламата, ама и те не са много, а и по дефиниция трбва да са глупави. Политикът - Слънце отново си прави реклама. Не вярвам да го думнат, ама и да го направят ще е чудо за три дни. Вече дори не го мразят, просто вече е много досаден, а за това не убиват.

26.06.2024 12:04:31

Тикво проста, аман от номера

Ами хайде де, докога ще чакаме. Тъкмо ще има още един всенароден масово отбелязван празник.

26.06.2024 11:28:04

Анонимен

Мъжът на годината и притежател на аспаруховия меч изглежда много уплашен. Ако за присвоено от държавата няма кой да потърси сметка то за други неща според мутренските закони няма прошка.

26.06.2024 10:59:59

Анонимен

Бившият албански премиер Бериша, ключов фактор в съдействието на щатите да предприемат войната срещу Югославия и създаването на новата албанска държава Косово и независим това не попречи същия не само да бъде в списъка Магнитски, но и да бъде обявен за „персона нон грата” .

26.06.2024 10:54:24

Анонимен

Резултатите от изборите показват, че народа не ви иска. Какво се правите, че не разбирате или действително сте от групата политици със специални потребности. Коя е тази най-влиятелна служба, според Боко е реторичен въпрос. Комисията Магнитски също е голяма заплаха. Мъдрият народ е казал „Кой каквото си е надробил да го сърба”.

26.06.2024 10:45:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.