• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Елена Поптодорова: Сигналът, който Радев подава с отсъствието си, е към външните партньори на България и към политиците у нас

Елена Поптодорова: Сигналът, който Радев подава с отсъствието си, е към външните партньори на България и към политиците у нас

/КРОСС/ Защо президентът не се възползва от възможността и не избра да бъде един от ораторите в София пред близо 400 парламентаристи от 32 държави, от 25 партньорски държави, които представляват 1 милиард души? Това попита снощи бившият посланик на България в САЩ и вицепрезидент на Атлантическия клуб Елена Поптодорова в „На фокус" по Нова телевизия.

Според нея отсъствието му от страната е многозначително в политически план. „Целта е да покаже дистанцираност, неангажираност най-малкото", коментира Поптодорова.

Според Поптодорова сигналът, който Румен Радев подава с отсъствието си, е към външните партньори на България и към политиците у нас. „Особено един от тях, който е особено заинтересован от събитията в България - Кремъл, за него тях това е важен знак. Това е доказателство за позициите на държавния глава и главнокомандващия Същевременно това подхранва екстремни настроения в България. Затова казвам, че ефекта е двоен, особено в период на избори - национални и европейки", подчерта тя.

Политиките на НАТО и тези на Евросъюза са абсолютно координирани и свързани, допълни бившият посланик на България в САЩ.

„Имаме късмет точно сега да се провежда срещата на НАТО в София. Един календар се готви предварително и това, че има съвпадение на толкова други събития, които са се случили, рязко повишава значението на парламентарната асамблея. Това е плюс за България и послание към вътрешната територия", заяви бившият посланик.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нещо не схванах. Някакъв тъп русофоб твърди, че е загрижен за загубитена Русия. Споко, дебил, първо не са такива каквито ти ги описваш, абез загуби не става. Твърдиш, че Путин ( да се слави името му) е гробокопач на Русия. Нещо си се объркал. След като укрите подпишат ка( итулацията, Русия ще се увеличи с още 500 километра на запад и ще има излаз на Черно море до Румъния. Следва прибалтийците да си мерят приказките, че и Балтийско море може да представлява интерес за този, чието име не бива да се споменава( в русофобските среди, особено вечер)Дерзайте смотани. Заклеймявайте, страдайте.

28.05.2024 08:55:54

Анонимен

Фатмакът Радев се изложи ,и то много ! Но толкова му е акълът !

28.05.2024 05:47:03

Анонимен

За фронта от укропитеците останаха само парабойци..

27.05.2024 23:58:20

Анонимен

Ленчето, доказана крадла, останала ненаказана, и тя дава акъл на президента.Гьонсуратлъ, ей!!!

27.05.2024 20:04:11

Недялко Недялков

Осъдена за кражба на козметика от фришопа на натовско летище може ли да коментира маневрите на НАТО у нас?! Защо не, след като обвиняем в поръчителство на убийства агитира с шатра пред НДК как щял да пребори мафията и да оправи България… Бедната България, в която всеки престъпник е авторитет за купените медии и продажното общество.

27.05.2024 18:09:47

Анонимен

Поредното зомби се изокало, абе откачалник ти се радваш, че днес броя на загиналите азиатопитеци достигна половин милион... така ли? Най големия русофоб е социопата Путлер, гробокопача на днешна Русия, това не го ли разбираш....

27.05.2024 18:04:19

Анонимен

Не цял Ганю, духа супата. За сега се съпротивлява на духането, ама не може да се противопостави на краденето и да дебилните политици. Със сигурност го духат русофобите. Духат и страдат, прикривайки страданията си зад театрален оптимизъм.

27.05.2024 16:19:30

Анонимен

Какво трябва да се очаква от Рундьо, човека го посочи Решетников, Венци Стефанов го запозна със сватя Курнела и играта тръгна...Важното е началството в Москва да е доволно, а Ганю духа супата, както обикновено...

27.05.2024 13:38:55

Анонимен

Да, ама в Швейцаия не се краде.

27.05.2024 13:36:59

Анонимен

Президент е на посещение в най-правилната в своята политика страна. Какво имаш против Швейцария?

27.05.2024 10:09:18

Анонимен

Точно ти ли ще даваш акъл на президента какво поведение да има. Той е единствения пряко избран от народа да го представлява. За мир и не на войната.

27.05.2024 09:38:07

Анонимен

Духай Ленче. Престани да крадеш и престани да раздаваш акъл. Чудя се всички атлантици ли са клептомани? Радев, очевидно е решил да се присъедини към останалете 5-6 милиарда нормални хора. Освен това, присъстващите на безплодната завера малоумници, не представляват никого освен себе, съдейки по настроенията в собстваните им страни. Ти да не представляваш България. Сериозно ли си го мислиш? Де бой де.

27.05.2024 07:54:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.