• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

„Мозъкът – проблеми и решения“: Еднодневна Международна конференция

„Мозъкът – проблеми и решения“: Еднодневна Международна конференция

/КРОСС/ На 30 май (четвъртък) Фондация „МС - Мога Сам" организира Международна конференция: „Мозъкът - проблеми и решения" по повод на Световния ден на Множествената склероза. Конференцията е посветена на причините, които разболяват човешкия мозък и са повод за редица автоимунни и дегенеративни заболявания, както и на възможностите за превенцията им.

Акценти в програмата ще бъдат теми, свързани с качеството на съня, детоксикацията и интоксикацията на тялото, ролята на гените ни, въздействието на чревния микробиом върху мозъка, функцията на витамините за физическото и менталното ни здраве, ролята на денталното здраве за мозъка и много други. Събитието ще се проведе в Студио Launchee, в ЦУМ, етаж 1 от 10 до 17 ч.

Лектори в конференцията са:

Д-р Прашант Рагаван, Индия, аюрведа лекар и създател на единствената специализирана клиника по множествена склероза в света - Ayush Prana
проф. Милена Георгиева, България - професор по молекулярна биология към Българска Академия на Науките
Мат Ембри, Канада - продуцент и режисьор, диагностициран с множествена склероза едва като 19 г. през далечната 1995 г. , създател на филма „Living proof"
д-р Мария Папазова, България - холистичен лекар
д-р Радослав Тошков, България - специалист по функционална медицина
Доц. Красимир Ранков, България - консултант по медицина на съня
Д-р Евтим Парушев, България - лекар, психотерапевт и преподавател по логотерапия в Института по логотерапия и екзистенцанализа в България
Калина Радичева - 5-ти дан юмейхо терапевт, йога учител с над 26 год. практика, водещ на програмата Plan to Be

Д-р Весела Джонева, България - лекар по дентална медицина

Събитието ще се излъчва на живо във ФБ страницата на Фондация „МС-Мога Сам" на английски и български език, а запис от него ще бъде качен след събитието в youtube канала на Фондацията и в профилите й в социалните медии. Местата за присъствие на живо в залата вече са изчерпани.

Водещ и домакин на събитието е Биляна Савова, основател на Фондация „МС-Мога Сам".
Преди 16 години тя е диагностицирана с дегенеративното заболяване множествена склероза и това е причината да започне търсенето й на ново разбиране на сигналите на тялото и психиката, които водят до отключване на това заболяване, както и на терапии, които да й помогнат да включи собствените си вътрешни лечебни сили, за да има пълноценен живот. Вече повече от 12 години тя споделя опита си с хора, които искат да тръгнат по този път. Биляна Савова е идеолог и визионер на програмите за личностна трансформация: Plan to Be (10-дневна програма), new8, I AM ME, 8for8 TEEN (за тийнейджъри), Малките учители (за деца между 3-10 г.) и корпоративната програма 20 hours of mindfulness и План 42, посветена на превенцията на професионалния стрес и бърнаута. За последните 4 години, през програмите й са преминали над 3500 човека. Тя е лектор в редица корпоративни мотивационни семинари и срещи на Unicredit Bulbank, Unicredit, Verto digital, VM Ware, HPЕ, Ernst&Young, SAP, Accenture, BOSCH Bulgaria, DM Bulgaria, Kaolin Bulgaria, Coca Cola и много други.

Всяка година, Фондация МС - Мога Сам организира семинари на различни теми, свързани със здравето. Семинарът, който ще се състои на 30 май в Студио Launchee, е 9-ят семинар, който се организира от Фондацията.

За повече информация свързана със събитието ни пишете на имейл: plantobe.team@gmail.com

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.