• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Министър Евтим Милошев се срещна с Асоциацията на къмпингите в България

Министър Евтим Милошев се срещна с Асоциацията на къмпингите в България

/КРОСС/ Министърът на туризма Евтим Милошев се срещна с Асоциацията на къмпингите в България, за да обсъдят перспективите пред къмпинг туризма в България. АКБ изложиха пред министъра своите виждания за регламентацията на къмпингуването у нас.

„По време на обиколката си по Черноморието и страната видях и добрия, и лошия пример в развитието на този сегмент. Това е един динамично развиващ се вид туризъм - не само в България, но и по света. И заради технологиите, които все повече навлизат, и заради туристическата услуга, която е на едно високо ниво. Така че, това е нещо водещо и приоритетно за нас", каза министър Милошев.

„Благодаря Ви, защото вие сте първият министър за последните 4 години, който пожела да ни чуе. Целта ни е да предоставим удобство и сигурност за хората, които избират този начин на почивка, защото природата е за всички, а не само за привилегировани туристи", заяви инж. Антон Кьосев, председател на Управителния съвет на АКБ.

По време на срещата бяха обсъдени активности, които да облекчат и насърчат развитието на този сегмент от сектора, тъй като къмпингуването е един от динамично развиващите се отрасли в туризма и в световен мащаб. Къмпингуването придоби допълнително още по-голяма популярност като почивка и форма на лайфстайл след кризата и промяната в начина на живот, породени от COVID-19.

И двете страни се съгласиха, че е необходимо да бъдат предприети действия, за да може България да бъде включена в световния каталог ACSI - система за удовлетвореността на клиента от услугата.

Пресцентър на Министерството на туризма

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.