• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Новият “Hotel California” може да бъде резервиран

Новият “Hotel California” може да бъде резервиран

/КРОСС/ Предварителните продажби на обновения Volkswagen кемпер "California" току-що започнаха. За първи път всички версии на "California" са оборудвани с две плъзгащи се врати - това отваря нова гъвкавост при къмпингиране и най-вече в ежедневието. California може да се поръча в три версии на оборудване: „Beach Camper", „Coast" и „Ocean" с одобрение за кухня и дом на колела. Версиите „Плаж" и „Обиколка на плажа" с регистрация на автомобил също ще могат да се конфигурират през юни.

В началото на предварителните продажби задвижването се осигурява от 2,0-литров турбо дизел (TDI) със 110 кВт/150 к.с. или 2,0-литров турбобензинов двигател (FSI) със 150 кВт/204 к.с., винаги стандартно с автоматична трансмисия с двоен съединител (DSG).

Базово в семейството на California е линията оборудване Beach с регистрация на автомобил на цена от 62 689 евро - основно е като Multivan с ръчно отварящ се покрив. California Beach предлага шест места (2+2 индивидуални места на втори и трети ред) и две спални места под покрива, който може да се отваря и затваря ръчно с нов, лесен за използване механизъм.

California Beach Tour (от 67 824 евро) е оборудван с въртящи се и регулируеми на височина предни седалки, два сгъваеми стола в задната врата, сгъваема маса, плъзгащи се прозорци в плъзгащите се врати и нов блок за управление на кемпера. Освен това има технологична кутия в задната част, в която е монтирана допълнителната батерия на кемпера. California Beach Tour е оборудван с три отделни седалки отзад. Като алтернатива на леглото с балдахин под изскачащия покрив (2054 x 1137 мм) има две допълнителни места за спане.

Петместният California Beach Camper (от 69 472 евро) е оборудван стандартно с мини кухня отзад и 230-волтова връзка за захранване на брега. Задната кухня предлага две чекмеджета - газовата печка и малка зона за съхранение са интегрирани в горното, а чекмеджето за прибори и отделенията за съхранение на съдове са интегрирани в долното. Вляво от кухненския модул е технологичната кутия, която е оборудвана между другото с 230-волтов контакт и електрическо отключване за опционалния теглич за ремарке.

Четириместният California Coast (от 77 832 евро) е оборудван с две отделни седалки отзад и пълен кухненски бокс от страната на водача. Кухнята е напълно преустроена. Една от разликите спрямо предшественика е, че кухненският блок с шкафове, мивка и газова готварска печка с един котлон не е издаден толкова напред. Това оставя пространство например за влизане и излизане през плъзгащата се врата отляво.

Четириместният California Ocean от (84 359 евро) традиционно е топ моделът в серията кемпери в този клас. Подобно на "Крайбрежието", той също има напълно оборудван кухненски бокс. В допълнение, California Ocean е оборудван с множество допълнителни стандартни детайли. Те включват елегантната тъкан на седалката "Melange Raven", изработена от рециклиран материал, отопление на седалките на водача и предния пътник, допълнителен въздушен нагревател, автоматичен климатроник ("Climatronic"), голяма кутия за съхранение на покрива над багажника и околно осветление в кухненския блок.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.