• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7582
  •  GBP / BGN 2.3222
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Андрей Белоусов: Възможна е директна конфронтация между Русия и НАТО в Черно море

Андрей Белоусов: Възможна е директна конфронтация между Русия и НАТО в Черно море

/КРОСС/ Русия предупреди НАТО, че може да се стигне до "директна конфронтация" в Черно море.

Причината е, че Москва е регистрирала увеличаване на полетите на американски безпилотни самолети в региона. Министърът на отбраната Андрей Белоусов е инструктирал армията да представи предложения за мерки за оперативен отговор на провокациите, съобщи руското министерство на отбраната.

Безпилотните самолети на НАТО, които оперират над Черно море могат да бъдат видени чрез публично достъпни уебсайтове за проследяване на полетите.

Активните дронове на НАТО не нарушават международното право и не навлизат в руското въздушно пространство. Русия обаче твърди, че "подобни полети значително увеличават вероятността от инциденти във въздушното пространство със самолети на руските ВВС".

Черно море се превърна в един от основните театри на пълномащабното нахлуване в Украйна. Киев постигна множество успехи при нанасянето на удари по военноморските сили на Русия в региона.

Източник:БГНЕС

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Русия обвинява Путин че е много мек и само заплашва а не е действа Народа иска да отмъстят Путин все още не иска да нападне през Но ги предизвиква Само в Бьлгария на ден се ръсят всеки ден официално че Русия е враг Путин е убиеца това дразни НАТО е фашистка организация

01.07.2024 11:01:45

Анонимен

"Русия предупреди НАТО, че може да се стигне до "директна конфронтация" в Черно море." Бългаия е НАТО на Черно море. Запрянов да пита отнася ли се до България.

29.06.2024 01:09:54

този юли ще пувате под вода

Руското министерство на отбраната заяви в петък, че американските безпилотни самолети се появяват все по-често над Черно море и обвини Вашингтон, че ги използва за разузнаване и обмен на разузнавателна информация с Киев. Така САЩ помага на Украйна при използването на прецизни оръжия, доставени от Запада. Новият министър на отбраната на Русия Андрей Белоусов е инструктирал Генералния щаб на армията да предприеме действия срещу американските безпилотни самолети-демек да видят дъното на морето... По-рано САЩ отговориха на предупрежденията на Москва по въпроса, като казаха, че ще продължат мисиите си в района близо до Крим, който Русия анексира от Украйна през 2014 г. Ние ще продължим да летим и да оперираме в международното въздушно пространство над международните води, които не принадлежат на никоя нация, каза съветникът на Белия дом Джон Кирби миналия март. Е , от този юли ще пувате под вода, казал един от Кремъл

28.06.2024 23:05:20

Анонимен

Могат да бъдат видяни докато не са си изключили транспондерите. Все съм се чудил, какво ще стане ако руснаците ги думнат когато са ги изключили, щото за ПВО те не са невидими. А да ги думнат имат всички основания. Предават разузнавателните данни на укрите, маркират целите, насочват и съпровождат ракетите, което си е пряко участие във враждебни действия, което означава че могат да бъдат унищожавани и над територията на някоя страна, която е позволила подобни действия и е предоставила небето си. Защо руснаците не го правят за мен си остава загадка. Вероятно просто все още изучават противника си и данните които получават са по-ценни от щетите които търпят.

28.06.2024 20:47:01

Помнещ

Тези дронове летят в международно пространство... Но шпионират Русия и насочват ракетите... Значи активно участват във войната... Изходът е оглушаване и ослепяване, ако не ги свалят активно.... Американците няма да посмеят да водят директни действия.... Само ще увеличат украинските жертви... Но ще се спасят деца.....

28.06.2024 14:12:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.