• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7582
  •  GBP / BGN 2.3222
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Денков: Позициите на президента съвпадат с тези на Кремъл

Денков: Позициите на президента съвпадат с тези на Кремъл

/КРОСС/ Позициите на президента Румен Радев относно Русия съвпадат с тези на Кремъл. Това каза Николай Денков.

„Мнозинството в НС показва ясно, че трябва да се спазва проевропейската посока, която отговаря на интересите на България. България е защитена, когато е част от Европейския съюз и НАТО. България трябва да бъде представена от министър-председателя на срещата на върха на НАТО", каза той.

Според Денков позициите на президента по темите, свързани с Русия и Украйна, съвпадат напълно с позицията на Кремъл и ръководството в Русия. „Президентът заема неправилна позиция, която не съответства на българските интереси. Българският интерес е войната да е възможно по-далеч от границите на България", заяви Николай Денков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Каква мнозинство в Народното събрание бе, идиот? От кого се състои това мнозинство? От партии, които открито се мразят. Стоновете на глупака Денков, са стонове на посленика на САЩ. Колкото и да се мразите, колкото и да сте вредни за България, длъжни сте да отстоявате евроатлантизма. Не европейските интереси, а именно атлантическите, разбирай го интересите на САЩ. Като говори глупака за мнозинство, защо не сметне каква реална част от избирателите са гласували за тях. Имат по 15% при 34 % активнаст, което прави по 5% от избирателите на партийка. Къде го вижда това мнозинство. С гласовете на 15 % от хората се канят да провеждат политика, против която са останалите 85%. Това ли е демокрацията, в представите на Денков? И после не бил идиот. А какъв е?

22.06.2024 19:06:29

Анонимен

Един мухльо . като не стане на неговото и започва да съска и да подронва авторитета на другите. Президента поне има куража , а не е като този чехльо лакей.

21.06.2024 18:17:08

Анонимен

Сапунения ,,академик,, най-напред да си измие посрания задник от премиерстването и тогава да дава оценки на президента или други политици, които превъзхожда във всяко отншение.Така както сере глупостите си на всички страни, следващия път ще го затворим завинаги в нужника, както и цялата му компания.

21.06.2024 15:08:11

Анонимен

Излиза, че Радев е единственият нормален политик в България.

21.06.2024 13:26:20

Анонимен

Позициите на президент изразяват позициите на българския народ, от когото е избран. Ако те според вас съвпадат с тези на Кремъл направете си извода, че вашите са погрешни или антинародни.

21.06.2024 13:17:22

Анонимен

Ами правилно. Всичко е точно. Радев, за разлика от ва, особено напоследък е адекватен. Вие от своя страна сте тъпи, лъжливи, лицемерни и неадекватни на реалностите и на националните интереси. Започвам да изпитвам известни опасения за вашето здраве, дотолкова, че проявеното по отношение на вас евентуално, провокирано, насилие, ще се отрази негативно на имиджа на българския народ, като достоен, но сдържан ( до време)

21.06.2024 12:25:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.