• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Костадин Костадинов: Смазахме джендър идеологията в България

Костадин Костадинов: Смазахме джендър идеологията в България

/КРОСС/ Законът на „Възраждане" за забрана на ЛГБТ пропагандата беше окончателно приет. В негова защита застанаха Българската православна църква, както и десетки граждански организации, които вчера присъстваха на изслушването на смесеното заседание на Комисиите по въпросите за младежта и спорта и Комисия по демографската политика, децата и семейството.

„Смазахме джендър идеологията в България, това е голяма победа на „Възраждане". В интерес на истината бях подценил тази зараза. Американското посолство финансира хомосексуална пропаганда на децата ни в училищата. Обучавали са лекари и учители как да работят с ЛГБТ хора и с детската ЛГБТ общност. Искам да попитам - къде в закона е регламентирано наименование детска ЛГБТ общност? Те вече говорят за гей деца... Няма никаква общност, извън семейната и само техните родители до 18 годишна възраст на децата могат да решават.

Радвам се, че на всички НПО-та, финансирани от Америка за България, им отнехме работната среда. Те в момента се опитват да го изкарат, че е закон на омразата и забрана на ЛГБТ хората - никой нищо не ви забранява, освен че не искаме с нечистите си ръце да сеете гнусната си пропаганда върху децата ни, които посещават училища и детски градини.", каза Костадин Костадинов във видеообръщение в социалните мрежи.

Припомняме, че на вчерашното изслушване в Комисията той сподели за откровена заплаха, записана от една от организациите - Български фонд за жените. От НПО-то са заявили, че заради този закон ще има санкции, които България ще плаща. „Кой реши, че ще има санкции? Но очевидно е, че тук вече влизаме в режим на санкции. Ето в този случай ние виждаме, че става въпрос за вече започнала фаза на не скрит натиск.", каза Костадинов.

Той допълни, че Американското посолство, за съжаление, няма да спре с джендър пропагандата.
„Ще ги смачкаме, защото децата трябва да растат като деца, под опеката единствено на своите родители. Това е естествения ход на човешката история.", каза в заключение председателят на „Възраждане" във видеообръщение в страницата му в социалната мрежа Фейсбук.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Безумие е да се обявяваш срещу основни закон на природата за възпроизвеждане на живота, този на двата пола. Който е за отричането му ще доведе до затриване на всичко живо.

16.08.2024 10:34:21

Анонимен

"Възраждане" печели изборни дивиденти. Но в случая каузата е благородна. Отговорността за възпитанието до 18-годишна възраст на децата е на родителите. Училището трябва да дава знания и да възпитава в основните граждански ценности и свободи. В него няма място за пропаганда.

15.08.2024 21:30:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.