• 23 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8074
  •  GBP / BGN 2.3468
  •  CHF / BGN 2.0885
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Балабанов: Премиерът трябва да е добре приет в обществото, за да е гарант за независимост

Балабанов: Премиерът трябва да е добре приет в обществото, за да е гарант за независимост
По думите му ИТН ще присъства в 51-вия парламент с още по-голяма електорална тежест

/КРОСС/ В новия парламент бихме водили разговори по приоритети с фиксирани срокове, както и за експерти, които да ги изпълняват. Предложеният за премиер трябва да бъде добре приет в обществото, за да бъде гарант, че правителството ще е по-независимо. Това каза в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS кандидат-депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов. Той е водач на две листи - в 16 МИР Пловдив-град и 17 МИР Пловдив-област.

"В почти всяка политическа партия има подготвени хора, експерти, които разбират от работата си. Ако бъдем поканени на разговори, би било добре програмата да бъде конкретизирана със срокове. За да влезем в управляващо мнозинство, трябва да имаме консенсус по темите Бюджет 2025, демографската криза, средствата по ПВУ, социалната политика, еврозоната - фиксирани приоритети", обясни кандидат-депутатът.

По думите му ИТН ще присъства в предстоящия парламент с още по-голяма електорална тежест. "Имаме исторически шанс да гласуваме и да променим хода на нещата - тъй като държавата върви към разпад. Ако не отидем до урните, трябва да се сърдим на себе си, че сме пропуснали възможността. Ние се стремим да даваме алтернатива. ИТН не би преговаряла само за правителство с премиер Пеевски или Борисов", коментира той.

По думите му "Има такъв народ" би подкрепила подписката на ПП-ДБ срещу номинацията на Борислав Сарафов за главен прокурор.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Мазен, нафукан боклук е това момченце.....Поредна свинска подлога.

Преди 2 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.