• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Кирил Добрев: БСП е пред голяма дилема

Кирил Добрев:  БСП е пред голяма дилема

/КРОСС/ БСП е пред голяма дилема. Тя трябва да даде отговор на най-важния въпрос - дали сме създадени да бъдем голяма, масова партия, след която да вървят стотици хиляди, или сме просто патерица на новосъздадени политически проекти. Когато намерим отговор на този въпрос, тогава ще ни бъде ясно каква е и целта. Това каза Кирил Добрев в интервю за „Събуди се" по Нова телевизия.

От 900 000 гласа БСП е паднала на 280 000, подчерта той. „В момента ние сме партията, която ни избира някой, за да може да състави правителство. Обикновено тези разговори ги е водила БСП. Тя затова е създадена", коментира още той.

На Бузлуджа Добрев очаква отговори на много въпроси, сред които най-важните са защо левицата е участвала в дясно управление и защо договорът с „Газпром" е бил прекратен. „На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в правителство, което прекрати договори с „Газпром", поясни той.

Добрев подчерта, че преди шест месеца е бил критикуван за това, че не е бил съгласен БСП да участва с министри в кабинета „Петков". Днес на такова мнение са повече от 3/4 от българските социалисти. „Ние се прегърнахме със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си", смята Добрев.

По думите му всеки път, когато БСП е посягала на президентската институция, е губела от своята подкрепа. „Всичко е свързано с дясното минало на лидера на тази партия. БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият период за БСП ще настъпи след това", каза още Добрев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

споку ва

сеги ще гея парламента отвън!

31.07.2022 16:13:10

Анонимен

НО БЕЗ дОБРЕВ.

31.07.2022 01:56:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.