• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Естонското президентство: Радев е общувал с позитивен на COVID-19 преди визитата в Талин

Естонското президентство: Радев е общувал с позитивен на COVID-19 преди визитата в Талин

/КРОСС/ Планираната за днес среща на Румен Радев с президента на Естония Керсти Кaлюлайд беше отложена, тъй като се оказа, че българският президент е бил в контакт с позитивен на COVID-19.

"За съжаление трябваше да отменим планираното за днес официално посещение на българския президент, защото вчера следобед се оказа, че президентът Радев е бил контактен на COVID-19 позитивен, преди пристигането си в Естония. След като информацията пристигна в Естония, всички необходими мерки бяха взети и българската делегация беше изолирана в хотела. Ето защо президентът на България не участва във вечерята, организирана от инициативата "Три морета". Говорих по телефона с президента Радев тази сутрин и се съгласихме, че при тези обстоятелства, отмяната на посещението е единственото вярно".

Това написа държавният глава на Естония Керсти Калюлайд в официалната си фейсбук страница.

По информация на "По света и у нас" става дума за шефа на ВВС.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не е посочен източника на новината дошла от България за контакта. Естонците са усетили че вони на политика. Положителният тест на ВВС генерала е излязъл след като президента е вече бил на посещение. За сигурност е трябвало да се чака и втори тест, но кой да ти чака такъв изгоден момент да се карантинира президента.

20.10.2020 21:10:19

Анонимен

Началникът на ВВС е с Ковид 19 и по този повод Каракачанов е в доброволна карантина,не и летецът,отде толкоз акъл.Пак ни изложи този мушморок.Когато си контактен се оттегляш, тъпанар, не чакаш да се излагаш, излагаш страната.

20.10.2020 18:45:58

Питащ

Дали американските военни туристи... 2500...дето ще ни ощастливят с присъствието...ще бъдат изследвани и за ковидаааааа....А?

20.10.2020 17:05:52

Димитър Симеонов

Това с коронавируса на президента е поредното герберастко активно мероприятие, осъществено чрез посланика на РБ в Естония и Финландия, бивш служебен министър на Росен Плевнелиев. То нагледно показва на какво е способна мафията у нас, която ръководи държавата. В случая не само се плаши Радев, но и се демонстрира готовност той дори да бъде убит в името на оставането на власт на мутрите по подобие на САЩ и ликвидирането на президента Кенеди. И това не е само предположение, а познавайки манталитета на ГЕРБ, ВМРО, ДПС, НФСБ и Воля и техните фашизоидни крила - вероятно се подготвя и подобен вариант за отстраняване на РР. Целта им е една - да доограбят следващите осем милиарда евро от ЕС и за това са готови на всичко. ХОРА, БДЕТЕ! Пазете живота на единственият в държавното управление почтен българин!!! И още нещо - провала на срещата в Талин на кого е от полза и кой е против инициативата за трите морета? Най-вече на Русия...т.е. отново налице е симбиоза между ББ и руската олигархия в Кремъл, която нищо чудно да е осъществявала съпорта на подобна дезинформация. А те имат вече нескрит интерес от оставането на Борисов като премиер на България.

20.10.2020 16:39:45

Анонимен

Нема такава държава, в Естония знаят кой и как е заразен и контактен, а нашите капути ни лук яли ни лук мирисали....

20.10.2020 15:10:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.