• 27 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7533
  •  GBP / BGN 2.3443
  •  CHF / BGN 2.0692
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство: Фокус върху демографското развитие и подкрепата за жителите

Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство: Фокус върху демографското развитие и подкрепата за жителите

/КРОСС/ Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров подписа меморандум за сътрудничество с основателя на Фондация „Искам бебе" Радина Велчева, който отбелязва началото на съвместни усилия за подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми в общината. На срещата присъстваха и заместник-кметът Катя Симеонова, Валентин Стоянов - координатор проекти на фондацията, представители на медиите и служители на общинска администрация.

Демографското развитие - ключов приоритет за кмета на Етрополе

Кметът инж. Владимир Александров подчерта, че демографското развитие е от изключителна важност за бъдещето на община Етрополе.

„Ние сме ангажирани да осигурим необходимата подкрепа на всички наши жители, особено на семействата, които се борят с репродуктивни проблеми. Подписването на този меморандум е важна стъпка към подобряване на демографската ситуация в нашия регион и към създаването на благоприятна среда за отглеждане на деца," заяви още той.

Радина Велчева, основател на Фондация „Искам бебе", подчерта, че сътрудничеството с Община Етрополе е важна стъпка към разширяване на дейността на фондацията и достигане до повече семейства в нужда.
„Нашата мисия е да подкрепяме семейства с репродуктивни проблеми и да им предоставим необходимата помощ и информация. Сътрудничеството с Община Етрополе ще ни позволи да разширим обхвата на нашата дейност и да помогнем на още повече хора," сподели тя.

Подписването на меморандума между Община Етрополе и Фондация „Искам бебе" е важна стъпка към подобряване на репродуктивното здраве в региона. Сътрудничеството между двете страни ще предостави необходимата подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми и ще им помогне да постигнат мечтата си за дете.

Заместник-кметът Катя Симеонова подчерта значението на подкрепата за всички жители на общината.

„Община Етрополе винаги е поставяла хората на първо място. Подписването на този меморандум е още един начин да покажем нашата ангажираност към благополучието на жителите ни. Ще продължим да работим усилено, за да осигурим необходимата помощ и подкрепа на всички, които се нуждаят от нея," заяви тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.