• 27 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8068
  •  GBP / BGN 2.3463
  •  CHF / BGN 2.0847
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Образование, Община и бизнес засадиха дръвчета в знак на единство и добро партньорство

Образование, Община и бизнес засадиха дръвчета в знак на единство и добро партньорство

/КРОСС/ Тържественото отбелязване на 120 години професионално образование в град Етрополе и празникът на ПГ „Тодор Пеев" започна с поредица мероприятия. Стартът на събитията по случай юбилея на професионалната гимназия беше даден със засаждане на три борчета по едно и също време в двора на ПГ „Тодор Пеев", в парк „Езерото" и в Рудодобивен комплекс „Елаците-Мед" - партньор на гимназията.

„С тази наша инициатива искаме да покажем нашето единение между местната власт, бизнеса и училището. Ще се грижим за тези дръвчета. Те са символ на нашето сътрудничество, работа и професионално бъдеще", отбеляза директорът на гимназията г-жа Десислава Найденова.

Тя, заедно с кмета на община Етрополе инж. Владимир Александров засадиха иглолистно дърво в парк „Езерото" като символ на подкрепата, партньорството и единството между учебното заведение и Общината.
Инж. Александров приветства учениците за добрата инициатива и им пожела да бъдат все така креативни и борбени.

„Вие сте нашето бъдеще. Благодарение на знанията си, ще сте подготвени кадри за бизнеса. Имате голям потенциал, който трябва да развивате и използвате. Пожелавам ви да сте здрави и ученолюбиви и никога да не прекъсвате връзката си с Етрополе", сподели още кметът.

Точно по същото време беше засадено борче и в двора на професионалната гимназия от ученици и заместник-директора по учебно-производствена дейност г-жа Диана Къндева - Христова, както и в Рудодобивния комплекс в гр. Етрополе.

„Нека това дърво бъде символ на растежа, знанието и устойчивостта - качества, които ПГ „Тодор Пеев" внушава на своите възпитаници. Вярвам, че и занапред ще продължим да работим заедно за изграждането на едно по-добро бъдеще за младите хора", заяви инж. Васил Шишков, директор на Рудодобивен комплекс - гр. Етрополе, партньор на гимназията в проекта за дуална форма на обучение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.