• 24 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7568
  •  GBP / BGN 2.3502
  •  CHF / BGN 2.0721
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив, втори е кметът Костадин Димитров

Бойко Борисов повежда листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив, втори е кметът Костадин Димитров

/КРОСС/ „За нас е чест и привилегия водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив отново да е лидерът на партията Бойко Борисов" - това заяви кметът на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ в Пловдив Костадин Димитров, който днес регистрира в 16-та РИК кандидатската листа. Самият той е втори като гарант, че важните за града проекти ще се случат.

„Ние влизаме в предизборната кампания, за да гарантираме, че големите проекти ще се случат в нашия град. На последните парламентарни избори имаме добър резултат - четирима депутати. Ще положим максимални усилия да надградим този резултат с позитивна кампания - срещи от човек на човек, за да се случи това, което градът ни заслужава", заяви Костадин Димитров.

Настоящите народни представители в 50-то НС адвокат Георги Георгиев и адвокат Тервел Георгиев са съответно трети и четвърти в пловдивската листа.

„Нацията очаква решения, които са национални. Затова с местните лидери, с кметовете и начело с лидера Борисов имаме изключително силен екип. Надяваме се да завоюваме не само първото място, а да имаме достатъчно силна победа, която да ни даде възможност да сформираме правителство и държавата да спре свободното й падане. Имаме добър екип, както и воля. Доказали сме, че можем да предлагаме работещи решения", каза Георги Георгиев и обясни, че успешните кметове на ГЕРБ са в листите като гарант за ангажиментите, които държавата трябва да поеме пред всяка от местните общности, а сред основните приоритети са образованието и безплатното саниране.

Тервел Георгиев, който е адвокат и ръководител на Катедрата по наказателно право в Пловдивския университет, допълни, че положението в страната е изключително сериозно. „За 4 години безвремие постигнатото през 10-те години управление на ГЕРБ бе почти заличено. Важно е българските граждани да осъзнаят, че пропуските са много и недоверието в политическата система е голямо, но това е нашата държава и негласуването е оставяне на свободно падане", допълни той.

Сред кандидатите на ГЕРБ-СДС в Пловдив са доказани адвокати, юристи, лекари, учители, икономисти, финансисти, еколози, инженери, музиканти, хора, дълбоко свързани с културата на града ни.
Координаторът на Младежи ГЕРБ Красимир Терзиев е следващият в нашата листа, той е мениджър, заместник-кмет в район Тракия.

Ръководителят на Ансамбъл „Тракия" проф. Даниела Дженева, заместник-кметът на „Централен" Фиданка Кацарева, д-р Валерия Славова, Десислава Георгиева, Антон Георгиев, Веселина Ботева, Борислава Вичева също са част от листата с кандидати за народни представители. На 13-то място е Илиян Тиганев - диригент, ръководител на Певческо дружество „Ангел Букорещлиев". Един млад и талантлив човек, който е издигнал културата в слоя кауза. На 14-то място е Веселин Стойков от СДС.

Ето и пълната листа на ГЕРБ-СДС за 16-ти МИР Пловдив-град за изборите за 51 НС:

1.Бойко Методиев Борисов
2.Костадин Димитров Димитров
3. Георги Валентинов Георгиев
4.Тервел Николов Георгиев
5.Красимир Бориславов Терзиев
6.Даниела Кирилова Дженева
7.Фиданка Иванова Кацарева
8.Валерия Тодорова Славова
9.Десислава Красимирова Георгиева
10.Антон Георгиев Георгиев
11.Веселина Петрова Ботева
12.Борислава Иванова Вичева
13.Илиян Донев Тиганев
14.Веселин Василев Стойков
15.Величка Стоилова Христозова
16.Петър Христов Ганев
17.Мирослав Тенев Тенев
18.Христина Илиева Кашилска
19.Димитрина Иванова Илиева
20.Петър Георгиев Троянов
21.Станимир Иванов Чолаков
22.Никола Марков Ташев
23.Адриана Димитрова Генчева
24.Красимир Симеонов Тодоров

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.