• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Богатите американци предпочитат Honda

Богатите американци предпочитат Honda

/КРОСС/ Honda е №1 в избора на известните американски милиардери - основателят на Amazon, Джеф Безос, кара Accord, а Марк Зукърбърг - Honda Fit.

Богатите американци предпочитат да инвестират разумно и затова често избират Honda за свой автомобил, съобщава сайтът Go Banking Rates. В повечето случаи те използват парите си, за да генерират пасивни приходи чрез тях, учат се от грешките си и избягват фриволни разходи за придобивки, чрез които да демонстрират статуса си по нелеп начин.

Още преди десетина година небезизвестната колумнистка Джоан Мюлер от Forbes реши да разбере дали богатият американец предпочита различни и значително по-скъпи автомобили от средно статистическия. С помощта на данните на Experian Automotive тя предвидимо откри, че хората, печелещи над 250 000 долара, избират по-луксозни коли, но това се отнася само за първите четири места от тази своеобразна класация. Сред останалите фигурират три модела на Honda и по един от Toyota, Acura и Volkswagen. Оказа се, че общо цели 61% от включените в изследването не притежават автомобили от луксозни марки. Явно повечето от заможните американци никога не харчат излишно за скъпи временни прищявки като Rolls-Royce Droptail или Bugatti Mistral.

Ще се убедите, че богатите често управляват скромни и практични автомобили, съобразени с начина им на живот и ценностната им система. В повечето случаи залагат на традиционни, но известни с качеството си марки, обаче избират по-високото ниво на оборудване на даден модел. Ето как изглеждат нещата днес.

Honda е №1 в избора на известните милиардери, които искат да шофират, необезпокоявани от останалите участници в движението. Тук ще открием имена като това на основателя на Amazon, Джеф Безос, в компанията на неговия Accord. Honda вече не предлага този модел в Европа, но у нас спокойно можете да се обзаведете с най-новото поколение на CR-V. Създателят на Facebook, Марк Зукърбърг, е още по-скромен и практичен с неговия Honda Fit (предлаган като Jazz у нас и в Стария свят). Много са причините, поради които богатите американци обичат Honda. Автомобилите от марката, представлявана от нашата компания в България, са изключително здрави и надеждни и служат вярно стотици хиляди километри. Освен това са с богато стандартно оборудване, безопасни са и изглеждат великолепно.

След Honda като възможен избор на богатите американци се нареждат точно в този ред BMW, Lexus, Toyota, Audi, Ford, Cadillac и Hyundai.

*Източник: www.honda.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.