• 21 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8021
  •  GBP / BGN 2.3475
  •  CHF / BGN 2.0851
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Honor Smart 200 5G 256GB е на половин цена в онлайн магазина на Yettel през следващите 48 часа

Honor Smart 200 5G 256GB е на половин цена в онлайн магазина на Yettel през следващите 48 часа

/КРОСС/ От днес до 12:00 часа на 23 октомври Yettel предлага 50% отстъпка за един от най-новите смартфони от Honor - Smart 200 5G. Той се характеризира със своята издръжливост и качествена изработка, голяма батерия, много пространство за съхранение и предостатъчно RAM памет. Предложението е валидно само онлайн, при сключване на договор за план Total и Total Unlimited и заплащане в брой.

Дисплеят на Honor Smart 200 5G 256GB е защитен от закалено стъкло, а изцяло новата му омекотяваща конструкция е отличена със сертификат SGS Premium Performance, който гарантира устойчивост на падане и натиск. Спокойствието на потребителите е осигурено и от IP64 стандарта, който предпазва смартфона от дъждовни пръски и друг вид намокряне.

Процесорът в сърцевината на телефона е Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2, а RAM паметта е 4GB, но може да бъде удвоена с функцията Honor RAM Turbo. Така с общ капацитет от 8GB, има предостатъчно мощност за работа с по-взискателни приложения, както и за изпълняване на множество задачи едновременно. Вътрешното пространство за съхранение е 256GB, като това е достатъчно да побере до 60 000 снимки.

Основната камера на Honor Smart 200 5G 256GB е 50MP, като разполага с AI Motion Sensing Capture режим, който може интелигентно да разпознава и улавя усмихнати лица, както и движения като скачане или тичане. Дори при повече динамика в сцената, кадрите винаги са кристално ясни.

Батерията на устройството се равнява на 5200 mAh, което е достатъчно за 19 часа непрестанно стриймване на съдържание или до 55 часа непрекъснато слушане на музика. Ultra Power-Saving режимът би могъл да произведе до 60 минути телефонни разговори с последните 2% от заряда. Самото зареждане се извършва със скорост достигаща 35W.

Honor Smart 200 5G 256GB е наличен в два цвята - черен и зелен, и както за всички други смартфони, закупени от Yettel, за него са валидни специалните предимства на пакета „Смартфон вселена". Той предлага удължена тригодишна гаранция, ремонт в оторизиран сервиз в случай на повреда, възможност за допълнителна застраховка и проверка на състоянието на устройството с услугата „Смартфон диагностика", както и опция за рециклиране на стар апарат в замяна на намаление при покупка на нов. Тези удобства осигуряват на клиентите сигурност и защита, както и по-дълга и екологично отговорна употреба на техните мобилни устройства.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.