• 10 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7850
  •  GBP / BGN 2.3356
  •  CHF / BGN 2.0813
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Зрители искат „Биг Брадър“ да се забрани със закон

Зрители искат „Биг Брадър“ да се забрани със закон

/КРОСС/ Мрежата ври и кипи след старта на новия "Биг брадър"! Зрители искат референдум за излъчването му, дори пълната му забрана със закон. "Шоуто е дъно на дъното! Обида за нормалните хора. Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно - гнусно и упадъчно е", пишат потребители на социалните медии и добавят:

"Ужасно! Отказвам да приема, че тези хора са представители на съвременните българи". Пиар експертът и политически анализатор Нидал Алгафари направи коментар на новото издание на Big Brother. Публикуваме думите му без редакторска намеса: "Приятели, вчера изгледах първия епизод на социалния експеримент по Нова телевизия.

Беше ми интересно и разбрах, че живея в свят, различен от показания от предаването. Срещал съм се с много човеци из столицата, големите градове, малките населени места и почти обезлюдени села. Общувал съм с много ерудирани и интелигентни хора, с човеци с различни професии, пенсионери, безработни, психически нестабилни, но като показаните в реалитито не съм виждал, срещал и общувал. Екипът на предаването явно се е постарал, и то много, да извади от най-низкото дъно участниците. Дават за пример на идните поколения, че жените са само обекти на похот и златотърсачки, а мъжете са накичени в злато банкомати.

Иво Сиромахов пише следното: "Неприятната истина: в къщата на "Биг Брадър" няма да има идиоти, ако няма достатъчно количество идиоти, които да ги гледат".

"Като гледам участниците в риалити форматите, имам чувството, че по-малко мъчение би било да ме гледате мен, отново", написа в мрежата Ваня Джаферович, срещу когото имаше страшен хейт като водещ на "Сървайвър".

И сега той реши да отвърне на удара като захапа тема номер 1 у нас - "Биг брадър". "Това е Биг Брадър от Али Експрес! Нищо общо със старият.

Продуцентите са различни и си личи колко ниска топка е настоящият сезон. Старият Биг бе високобюджетна продукция. Никакъв рейтинг няма да има този", прогнозират телевизионните зрители за разочароващия старт на сезона. "Този формат е обида и унижение за нормалните хора.

Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно - гнусно и упадъчно е", реагира потребител. "Гледайки Биг Брадър, направо ми иде да се разцелувам. Толкова се гордея с това, което съм и с това, което не съм. Просто наблюдавам и споделям чувства. Все едно гледам един друг свят много далече от моя", пише млада дама. "Гледам Биг Брадър...и аз незнам защо. Може би, за да си затвърдя, че и дъното има дъно.

Още от първите четирима участници си затвъждавам усещането колко тренд е да си повърхностен, пошъл, вулгарен и "секси"... Какви личности, с какъв личен пример, с какъв маниер на поведение, изказ се показват, толерират, аплодират... Пример за опростачването на цяла една нация! Потрес!", споделя друга.

И за тези индивиди ще трошите луди пари? То, че е за нискоинтелигентни това предаване, така е, но вие го направихте явно за ДЕБИЛИ! НЕ СТЕ ПРОДУЦЕНТИ, ВИЕ СТЕ СРАМ, СРАМ, СРАМ! Пожелавам на продуцентите такива дъщери и снахи! Ей така, да им е гот вкъщи... Падение! По-пошло предаване няма в ефира! Парад на пропаднали личности (меко казано)! Този формат е обида и унижение за нормалните хора.

Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно - гнусно и упадъчно е! На мен ми се доповръща, докато гледах участниците! Няма да гледам тази помия! Огромната част от коментарите са на възмущение, което е разбираемо и предвидено.

Някои дори искат предаването да се забрани със закон или да се проведе референдум. Масово интернет потребителите пишат, че едва ли ще продължат да го гледат, имали интерес само да видят кои хора ще влязат и дотам. "За мен сезона приключи", категорично отсичат мнозина във Фейсбук страницата на предаването, като призовават спиране на предаването, преди нещата да са излезли извън контрол

 

Източник: Свободно слово

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Телевизиите се задъхват от шоута, които с нещо не допринасят за интелектуалното и духовно израстване на аудиторията. Занимание и захлас за ниско интелектуално ниво. Целта е народа да стои на такова ниво, за да бъде управляван по-лесно.

Преди 3 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.