• 22 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8021
  •  GBP / BGN 2.3475
  •  CHF / BGN 2.0851
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Президент за един ден: Румен Радев и Илияна Йотова приветстваха своите "заместници"

Президент за един ден: Румен Радев и Илияна Йотова приветстваха своите "заместници"

/КРОСС/ Човечеството не веднъж, когато се е изправяло пред сериозни изпитания, е залагало именно на младите хора, тяхната енергия и борбеност и на нови идеи да преодолеят тези изпитания. Това каза президентът Румен Радев на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2, където той и вицепрезидентът Илияна Йотова връчиха сертификати на Аделина Кънева, ученичка в Математическа гимназия (МГ) "Баба Тонка" - Русе, и Димитър Марчев от Природо-математическа гимназия (ПМГ) „Яне Сандански" в Гоце Делчев за участие в инициативата „Мениджър за един ден".

"С г-жа Йотова получихме стимул от вашия младежки ентусиазъм и борбен дух и съответно да продължим да се борим така, че младите хора като вас да виждат перспектива да реализират своя талант и качества в България", каза Румен Радев на двамата младежи.

"Пред нас е един продължителен процес на изграждане на модерна България, с която да се гордеем, достоен член на европейското семейство и България, в която младите хора наистина да искат да останат. Убеден съм, че този път ще се увенчае с успех именно заради млади хора като вас", заяви още президентът.

"Ако някой ви каже, че младите хора не се интересуват от политика и стоят безучастни, не им вярвайте", каза Илияна Йотова. "Винаги съм залагала в моя екип да има млади хора, защото ние, възрастните, трябва да сме в крак с техните изисквания и най-вече с техния начин на мислене", каза още вицепрезидентът. Тя пожела на двамата младежи да развиват себе си, да имат мечти и да не се страхуват да ги изпълняват.

В рамките на днешния ден Аделина Кънева влезе в ролята на президент, а Димитър Марчев - на вицепрезидент.

Източник: БТА

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В допълнение към долния анонимко. Да оставим прокуратурата и да не я закачаме, но дали някой няма да припознае като Илир Мета някого и в България?

Преди 3 часа

Анонимен

Няма нищо по-жестоко от удоволствието от политическия секс в България в противоречие на долния анонимко. В Албания стават други неща, бе арестуван бившият президент, премиер, председател на Парламента и лидер на Партията на свободата, Илир Мета. Обвиненията са в корупция и пране на пари. Оспорва се законността на задържането, но обвиненията разкриват неща, които в България се избягват да се коментират и изкарват в публичното пространство, а това са баснословни суми от комисионни при сделки, включително и лобизъм в полза на страни като Щатите и други.

Преди 3 часа

Анонимен

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

Преди 9 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.