• 19 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8031
  •  GBP / BGN 2.3518
  •  CHF / BGN 2.0805
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Hyundai разкрива обновената си SUV гама на Автосалон София 2024

Hyundai разкрива обновената си SUV гама на Автосалон София 2024
Празнува 20-годишнина на най-продавания си модел – Hyundai TUCSON

/КРОСС/ Hyundai представя обновената си гама автомобили на автомобилно изложение в София през 2024 г., подчертавайки ангажимента си да предоставя високо качество на достъпна цена. Обновената гама на марката за 2024 г., с основен акцент върху SUV моделите, подчертава отдадеността на Hyundai да задоволява разнообразните нужди и вкусове на своите клиенти.

На тазгодишното изложение специално внимание ще бъде отделено на две от най-популярните SUV предложения на марката - Hyundai SANTA FE и Hyundai TUCSON. Тези модели съчетават модерни технологии, комфорт и сигурност.

Обновеният SANTA FE за 2024 г. ще се представи с нов, дързък дизайн и подобрена функционалност, докато юбилейният TUCSON ще отпразнува 20 години от лансирането си с нова, юбилейна версия, отличаваща се с ексклузивни детайли в интериора и екстериора.

Това съчетание и благодарение на интелигентните системи за сигурност и ефективни хибридни задвижвания, ги прави идеални както за градско шофиране, така и за приключения на открито.

Обширната гама на Hyundai за 2024 г. допълнително засилва обещанието на компанията да предлага автомобили, които отговарят на променящите се потребности на съвременните потребители. С възможности за всеки стил на живот - от семействата, които търсят пространство и комфорт, младите градски хора, за които динамиката, дизайнът и свързаността са водещи, до ентусиастите, които търсят най-новите технологични иновации в автомобилната индустрия. Hyundai предлага модели с най-съвременни системи за сигурност, свързаност и автономно шофиране, които превръщат всяко пътуване в уникално преживяване.

„Нашата гама за 2024 г. представлява най-доброто от това, което Hyundai може да предложи - пълен спектър от автомобили, създадени с мисъл за нашите клиенти", заяви Камен Илчев, Оперативен директор в Индустриал Комерс КО, официален дистрибутор на марката за България. „В основата на това представяне стои нашият ангажимент към качеството и иновациите. Ние предлагаме не само разнообразие от модели, но и практични решения за всяка потребност - от традиционни SUV-ове до електрически и хибридни автомобили. Hyundai винаги поставя клиента в центъра на всичко, което правим, и това ясно личи в представената тук гама. Сигурни сме, че всеки, който се докосне до нашите автомобили, ще намери това, което търси в един от нашите модели. "

Акцентите в експозицията на Hyundai на Автомобилен салон включват:

Изцяло нов Hyundai SANTA FE: Напълно промененият SANTA FE съчетава комфорт, изтънченост и първокласни характеристики, предлагайки идеален избор както за семейства, така и за любителите на приключения на открито.

Петото поколение на модела предлага водещи в класа си богат набор от функции, насочени към едно по-комфортно усещане. Премиум функциите включват релаксираща седалка с опора за краката, двойно безжично зареждане за смартфони, панорамен извит дисплей, дигитално огледало за обратно виждане и др.

С по-дълго междуосие, изцяло новият SANTA FE предлага водещо в класа вътрешно пространство. Напълно сгъваемите седалки на втория и третия ред създават подобно на тераса пространство, а максималният обем на багажника е до 2 032 л. Усещането за простор и връзка с природата се подсилва от светлината, която влиза в обширното вътрешно пространство. Силно първо впечатление правят H-образните предни и задни светлини и допринасят за едно отличително присъствие на пътя.

Hyundai SANTA FE се предлага в хибриден и плъг-ин хибриден вариант на задвижване с мощност до 250 к.с.
Специален пакет Calligraphy, който още по-силно подчертава изискания и първокласен образ на модела. Дизайнът в този пакет е вдъхновен от корейските традиции в изработката на черно мастило и калиграфията - изкуството на красивото писане.

Новият Hyundai TUCSON: С дръзкия си външен вид и усъвършенстваните си функции TUCSON е универсален, ефективен и технологичен SUV, който предлага водещо за сегмента богато оборудване.

С елегантен и модерен външен вид, TUCSON разполага с освежен облик, който започва с нови брони отпред и отзад, както и нови предпазни кори. Разпознаваемият дизайн на „ангелско крило" отпред е променен с по-големи дневни светлини, запазвайки ефекта на полуогледалото. Отвътре новият TUCSON издига комфорта и удобството до нови висоти, въвеждайки набор от актуализации за подобряване на изживяването в автомобила за водача и пътниците. Освен седалките и централната тапицерия на вратите, интериорът е напълно преработен, включително арматурното табло, централната конзола, волана и централният подлакътник.

С ново, юбилейно издание, Hyundai отбелязва 20 години на европейския пазар на най-продавания си SUV - TUCSON . От лансирането си през 2004 г., повече от два милиона бройки са продадени само в Европа и неслучайно през 2022 година е най-продаваният SUV в Европа. Над 7 милиона са продадените автомобила глобално.

Юбилейният модел ще бъде предлаган в нов и разпознаваем цвят- Pine Green Matte, съчетан с интериорен пакет от черна кожа и велур с шевове в същия тъмнозелен оттенък. Екстериорът ще включва специално покритие на 19-инчовите алуминиеви джанти в Satin Dark Grey, черни корнизи за отваряне на дневна светлина (DLO) и черни огледала на вратите.

Моделът ще предложи няколко специални елемента: на предните облегалки за главата и праговете на вратите ще бъде добавено лого за 20-годишнината, а на багажника ще бъде разположена юбилейна значка.

Иновативното присъствие на Hyundai в света на електрическите автомобили също заема ключово място в експозицията на Автосалон София 2024. Компанията се утвърждава като лидер в областта на електрическата мобилност, като предлага гама от модели, които отговарят на нуждите на всеки съвременен потребител.

Всички модели от електрическата ни гама предлагат и иновативната функция Vehicle-to-Load (V2L). С нея свободно може да захранвате всякакви електрически устройства като електрически велосипеди, скутери или оборудване за къмпинг, докато сте в движение или на място.

С модели като IONIQ 5, IONIQ 5 N и IONIQ 6, Hyundai демонстрира ангажимента си към бъдещето на електрическата мобилност.

Серията IONIQ предоставя впечатляващ пробег с едно зареждане, ултра бързо зареждане и интелигентни системи за управление на енергията. Hyundai доказва, че електрическите автомобили могат да бъдат не само устойчиви, но и достъпни и практични за ежедневна употреба.

И трите модела, IONIQ 5, IONIQ 5 N и IONIQ 6, са носители на престижни награди за Световен автомобил на годината, подчертавайки техните изключителни качества и иновации. Освен това, IONIQ 6 спечели и наградата за Електромобил на годината в България, утвърждавайки се като предпочитан избор за потребителите, търсещи екологични и високоефективни автомобили.

Най-новият член на семейството електрически автомобили на Hyundai - INSTER, се очаква да пристигне в България през декември месец, само 2 месеца след старта на производството на модела в Корея.

Този субкомпактен електрически автомобил може да се похвали с водещ в сегмента пробег и усъвършенствани технологии, характерни за по-горните сегменти.

LED дневни светлини, двутонално купе, 10,25-инчов цифров клъстер и пробег до 360 км са само част от предимствата на Hyundai INSTER.

Интериорът на INSTER предлага гъвкавост и простор. Всички седалки могат да се сгънат, включително и седалката на водача, осигурявайки място според моментните нужди на клиентите.

Оборудван с 42 кВтч батерия като стандарт, INSTER се предлага и с Long-Range 49 кВтч батерия като опция. И двата модела се задвижват от един двигател, който доставя 71,1 кВ (97 к.с.) в базовия вариант и 84,5 кВ (115 к.с.) в Long range версията. И двата варианта предлагат 147 Нм въртящ момент.

С водещ в сегмента прогнозиран пробег от 360 км (WLTP) с едно зареждане за модела Long-lange, INSTER предефинира възможностите на малък градски EV, осигурявайки впечатляваща гъвкавост с прогнозна консумация на енергия от 15,3 кВтч/100 км ( WLTP).

Наред с големия пробег и бързото зареждане, INSTER предлага най-пълния технологичен пакет в сегмента, включително функции като Advanced Driver Assistance System (ADAS), Система от камери с висока резолюция за изобразяване на 360 градусов обзор около автомобила (SVM), Система за следене мястото зад автомобила с аварийно спиране (PCA-R), Система за следене на сляпата зона (BVM) и Асистент за избягване на челен сблъсък.

Hyundai INSTER в България се предлага на атрактивната цена от 50 000 лв с ДДС.

С тази електрическа гама Hyundai затвърждава позицията си като водеща марка, която предлага достъпни иновации, отговарящи на нуждите на съвременните и бъдещи потребители.

С участието си на Автосалон София 2024, Hyundai затвърждава своята роля като иновативен и достъпен лидер в автомобилната индустрия. От премиум SUV модели като SANTA FE и TUCSON, до авангардните електрически автомобили IONIQ, Hyundai показва, че бъдещето на мобилността е достъпно за всички. Със своята обновена гама за 2024 година, марката предлага комбинация от качество, технологии и устойчивост, която отговаря на нуждите на всеки клиент.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.