• 05 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7734
  •  GBP / BGN 2.3357
  •  CHF / BGN 2.0820
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Джейхан Ибрямов отрече да има бизнес или да се е занимавал с торове

Джейхан Ибрямов отрече да има бизнес или да се е занимавал с торове

/КРОСС/ На кафяво-жълта медийна кампания няма да се поддаваме. Това каза заместник-председателят на ДПС Джейхан Ибрямов в предаването "Денят започва" по БНТ.

Той припомни, че преди около месец група депутати от ДПС излезе с обръщение в Народното събрание и с декларация, в която Джевдет Чакъров каза, че разполагат с информация за използване на държавни институции за политически репресии.

„Няколко институции са се събрали с ясната идея да започнат медийни бухалки, като се използват различни служби и да оказват натиск върху членове и симпатизанти, които изразиха своята подкрепа към д-р Ахмед Доган. До този момент ние получаваме сигнали от цялата страна в тази посока - както от обикновени членове, общински съветници и най-вече кметове на общини, където всеки ден под някаква форма са подложени на натиск от страна на различни институции с ясната идея, за да бъдат сплашени. Да бъдат сплашени, защото са заели позиция по това автентично Движение за права и свободи и д-р Ахмед Доган. Това се случва и ще се случва и в близкото бъдеще. Искам да успокоя всички български граждани и членовете и симпатизантите - ние от ДПС не ни е страх от нищо, да не се поддават на страха и този страх ще бъде преодолян с единството и заедността, които демонстрира ДПС", поясни Ибрямов.

По отношение на изнесените вчера от ГДБОП и НАП факти за разкрита престъпна схема за данъчни измами, той категорично отрече да има бизнес или да се е занимавал с торове.

"Това е компроматна война, това е медийна война, медийни бухалки, които се използват, за да очернят името на даден човек. Използвах този автомобил със съответните договори и пълномощни, които имах. Истината е съвсем друга", добави Джейхан Ибрямов.

В тази война са използвани НАП, КПКОНПИ, Министерство на финансите, заяви той. „Всички наши близки, познати, хора от нашето обкръжение биват притискани под тази форма. Когато дойдат хора, които правят проверки на съответните лица, казват „Извинявайте, натискат ни". Не може да живеем в страна на зависимости! Разпоредено е на кметове на общини на ГЕРБ да притискат членове на ДПС, които участват в колективните органи, да не участват в заседанията на колективните договори и да се подписват декларации в подкрепа на Ахмед Доган", каза Ибрямов.

В ДПС има преврат и целта е превземане на партията отвътре от един човек, който да управлява еднолично. Именно той води тази война срещу всички, които се противопоставят на това.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.