• 10 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7891
  •  GBP / BGN 2.3371
  •  CHF / BGN 2.0822
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Служители на Accenture България, Сдружение „Български щит“ и ученици от софийска гимназия се обединяват за добросторна мисия във Витоша

Служители на Accenture България, Сдружение „Български щит“ и ученици от софийска гимназия се обединяват за добросторна мисия във Витоша

/КРОСС/ На 12 октомври, в сърцето на есенна Витоша, служители на Accenture България, доброволци от Сдружение „Български щит" и ученици от софийска гимназия ще се обединят за една вдъхновяваща кауза. Тяхната мисия е да поднесат на две слънчеви момичета, Йоана и Виктория, незабравимо изживяване сред природата, като им дадат възможността да усетят красотата и силата на планината.

Йоана и Виктория са родени с детска церебрална парализа, но благодарение на подкрепата на своите семейства и общността, те ежедневно доказват, че нищо не може да спре стремежа към пълноценен живот. Въпреки физическите предизвикателства, тези две момичета излъчват силен дух и позитивизъм - качества, които вдъхновяват всеки, който ги срещне.

Заедно с помощта на специализирани високопроходими инвалидни колички, една от които предоставена от ParaKids, както и подкрепата на десетки доброволци, Йоана и Виктория ще изминат живописния маршрут към хижа „Момина скала". Там ги очаква ден, изпълнен с нови приятелства, радостни мигове и увереност, че няма непреодолими бариери, когато сме заедно.

На поляната пред хижата участниците ще имат възможността да се включат в забавни игри и активности, както и да обсъдят теми като доброволчеството, професионалното развитие и ползите от спорта на открито. Тези взаимодействия не само ще сплотят участниците, но и ще покажат как тези три важни аспекта могат успешно да се съчетаят за пълноценен живот.

Инициативата е част от кампанията „Направи дете щастливо" на Сдружение „Български щит", която има за цел да събере средства за закупуването на още една високопроходима количка за деца в неравностойно положение. Това събитие не само променя живота на децата, но и изпраща силно послание - когато сме обединени и подкрепяме един друг, можем да превърнем дори най-смелите мечти в реалност.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.