Яне Янев прикрил сигнал срещу Пашата
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Ноември 2013 09:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Яне Янев прикрил сигнал срещу Пашата

София /КРОСС/ Лидерът на РЗС Яне Янев е прикрил сигнал срещу Румен Николов - Пашата, докато е оглавявал комисията за конфликт на интереси в 41-ото Народно събрание. За това съобщи пред ТВ7 Петър Якимов от Легия "Антимафия".
"Имаме основателни причини да мислим, че не е извършвано никакво действие по този сигнал и затова сме информирали настоящия й ръководител Волен Сидеров. Сигналът е следният - дали Димитър Николов Стефанов е лицето Митко Стефанов - Каратиста, който беше в ръководството на ЧЕЗ-България, съветваше депутати от ГЕРБ и т.н. Смятаме, че в случая става въпрос за търговия с влияние и други престъпления. Според фирмените регистри Димитър Стефанов има общи фирми с брата на Румен Гоцов Николов, когото медиите наричат Пашата. Подадохме този сигнал и не последва нищо", каза Якимов.
"Питали сме в ГДБОП и прокуратурата дали се работи по сигнала, но получавахме стандартния отговор "Работи се" или не отговарят нищо. Сега го подаваме отново и се надяваме новия парламент да му обърне внимание", завърши Якимов.