eMAG предизвиква феновете на футбола с геймърски турнир и атрактивни предложения за гледане на Мондиала
Секция: ИКОНОМИКА
18 Юни 2014 14:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
eMAG предизвиква феновете на футбола с геймърски турнир и атрактивни предложения за гледане на Мондиала

/КРОСС/ eMAG, най-големият онлайн търговец в Централна и Източна Европа, предлага на феновете на футбола и едно виртуално преживяване - геймърски турнир по FIFA 2014 за Световното първенство по футбол. Надпреварата се провежда от 16 юни до 13 юли в Мондиал Камп 2014, намиращ се пред зала 6 на НДК, а eMAG е приготвил страхотни награди за най-добрите.

Любителите на футбола и гейминга ще могат да се включат в състезанието, като се запишат за участие на място в самия камп. Всеки желаещ може да определи ден, в който да играе. Мачовете ще се играят на специално предоставени от eMAG PS3 конзоли, a срещите ще са във формата на директните елиминации и ще се провеждат всеки ден между 16 и 18 часа. Дневният победител в състезанието получава ваучер за пазаруване от eMAG.bg на стойност 100 лв., а големият шампион в турнира, който ще бъде определен на 13 юли, ще грабне нов PS4.

По време на Мондиал Камп 2014, освен турнирът по FIFA 2014, ще има и още едно геймърско предизвикателство. еMAG си партнира и с Хюндай и дава възможност на феновете на бързите скорости да покажат уменията си в турнир по Gran Turismo 6 отново на PS3 конзола. Също така посетителите на кампа ще могат да се „качат" на специален симулатор с волан, педали и скоростна кутия. Най-добрите играчи ще има разнообразни награди и всяка седмица един от победители в турнира ще получава ваучер от 200 лв. за пазаруване в еMAG.bg.

В следващия месец светът е футбол и в дните преди Световното първенство eMAG отчита повишен интерес към покупките на телевизори. Данните показват, че българите предпочитат да купуват Smart телевизори, които са 45% от всички закупени от онлайн магазина ТВ устройства. Футболните запалянковци, които са решили да си подарят по-добро телевизионно преживяване, предпочитат телевизорите с по-голям екран - близо 50% от хората купуват телевизори над 42 инча. Най-голям процент хора - 55% са отделили до 1000 лева за новата си придобивка, а 25% - между 1500 и 2000 лева. Най-скъпият закупен телевизор на eMAG.bg тази година е на стойност 8000 лв.

eMAG e най-големият онлайн търговец за електроника в Централна и Източна Европа с над 1 млн. нови клиенти през 2013 г. в България, Румъния и Унгария. От навлизането си на българския пазар през септември 2012 г. еMAG постига 50% пазарен дял при продажбата на електроника и техника, а успехите на марката и лоялността на клиентите се дължат на добрите цени, комбинирани с високо ниво на обслужване и предлаганите услуги, както и промоционалните кампании, които еMAG провежда.