Цветан Цветанов на работно посещение в Германия
Секция: ПОЛИТИКА
22 Юни 2014 15:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветан Цветанов на работно посещение в Германия

/КРОСС/ Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще участва в международна конференция на тема „Какво е нашето място в борбата с международния трафик на жени?", по покана на фондация „Ханс Зайдел".

Участие в конференцията ще вземат проф. Урсула Менле, председател на фондацията и бивш държавен министър на Бавария, Йоахим Херман, вътрешен министър на Бавария, Емилия Мюлер, министър на труда и социалните грижи. От германска страна, в панела „Актуална ситуация и законодателдство", доклад ще изнесе д-р Ханс Петер Ул, депутат от Бундестага, отговарящ за правните въпроси във фракцията ХДС/ХСС. Доклади от ЮИЕ ще представят представители от Албания, Румъния, Молдова, Чехия, Украйна Унгария и др.

От страна на България доклад по темата ще изнесе зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е и бивш председател на Националната комисия за борба с трафика на хора.

По време на визитата си в Германия Цветанов ще проведе работни срещи в Мюнхен и Берлин с представители на министерството на правосъдието, МВР, Ландтага и Бундестага.