Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България
Секция: ИКОНОМИКА
23 Юни 2014 13:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България

/КРОСС/Бранимир Братанов е новият Маркетинг директор на Карлсберг България. Той ще отговаря за разработването и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията, както и за успешното развитие и популяризиране на нейните брандове в България.

Бранимир Братанов има богат професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите. Той се присъединява към екипа на Карлсберг България през август 2013 г., когато започва работа като бранд мениджър на марките Шуменско и Пиринско. Преди това Бранимир работи повече от 6 години на различни позиции в „Крафт фуудс България", където отговаря за развитието и налагането на марките в продуктовите категории „Шоколадови Десерти", „Кафе миксове", както и на шоколадите „Милка".

„Встъпването ми в длъжност на тази позиция е голяма чест за мен. Вярвам, че добрият маркетинг е от особена важност за реализирането на пълния потенциал за растеж на Калсберг България на пазара на бира, който е един от най-конкурентните и динамично развиващи се в страната", сподели новият маркетинг директор.

Бранимир Братанов е завършил комбинирана бакалавърска програма по „Бизнес Администрация и Икономика" в Американския университет в Благоевград и е преминал редица специализирани курсове по маркетинг в Австрия, Германия и Великобритания.

За Карлсберг България

Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири - националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar и немската пшеничена бира Erdinger. Перла в короната на Карлсберг България е сайдерът Somersby, който се произвежда и предлага в три разновидности - ябълка, круша и къпина.