Медиите в Португалия: Германия и САЩ имат договорка
Секция: СПОРТ
23 Юни 2014 15:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Медиите в Португалия: Германия и САЩ имат договорка

/КРОСС/ Близките отношения между Германия и САЩ няма как да не наклонят везните към равенство в мача помежду им, което би класирало напред и двата отбора.

Това мнение изказаха медиите в Португалия след изиграването на вторите двубои от Група G: Германия - Гана 2:2 и САЩ - Португалия 2:2. След тях американци и немци имат по 4 точки, а ганайци и португалци - само по една. "Не трябва да забравяме, че в тима на "янките" има шестима национали, които са родени в Германия или родителите им са оттам.

Освен това наставникът им Юрген Клинсман е много добър приятел със селекционера на Бундестима Йоаким Льов, като вторият дори беше помощник на Клинси през 2006 г. Освен това легендата на немския футбол Берти Фогтс в момента се води консултант на САЩ на Световното. Всичко това сочи, че равенството, което ще класира и двата отбора, е най-логичната развръзка, пише Новинар.

Селекционерът на САЩ Юрген Клинсман побърза да отрече, че е възможна уговорка между него и близкия му приятел Льов. "Не очаквам Йоги да ми се обади и да ме пита искам ли да завъртим едно реми. Да, ние сме добри приятели, но той си върши своята работа, а аз - моята. И двамата се стремим да побеждаваме. Това е световно първенство, решава се първото място в групата. Сега не е време за приятелски разговори", категоричен бе Клинси.