БСП Варна очаква от Станишев промени
Секция: ПОЛИТИКА
24 Юни 2014 11:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БСП Варна очаква от Станишев промени

/КРОСС/ Впечатлението за криза в БСП е създадено спекулативно и манипулативно, с цел дестабилизацията ни за предстоящите избори. 

С оглед на това, областната партийна организация на БСП Варна отправя призив към всички членове на БСП за мобилизация и единство и напомня, че уставът на БСП е този, който регламентира правилата за получаване на мандат и механизмите за функциониране и взимане на решения в БСП.

Конгресът на БСП е дал пълномощия и мандат на настоящото ръководство, в лицето на НС и в частност на председателя Сергей Станишев, за ръководна функция до провеждане на следващия отчетно-изборен конгрес през 2016 г.

Необходима е промяна в състава на лицата и органите, натоварени с конкретни функции за периода, с цел оптимизация и реорганизация на ефективността на функциониране на партията. Това трябва да доведе до подобряване организационната работа на БСП и до оптимизация на звеното, координиращо и структуриращо предстоящата предизборна кампания.

Подкрепяме председателя Сергей Станишев и очакваме с правомощията на мандата си да направи предложения за необходимите промени пред Националния съвет на БСП.