AOC ускорява игрите с монитора G-SYNC
Секция: Технологии
24 Юни 2014 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
AOC ускорява игрите с монитора G-SYNC

/КРОСС/ Нека игрите започнат: С модела си g2460Pg, специалистът при дисплеите AOC представя нов премиум монитор за игри с впечатляващ набор от високотехнологични функции за истинско първокласно игрово преживяване. Благодарение на интегрираната технология NVIDIA® G-SYNCTM, AOC g2460Pg потапя играча в интензивен игрови екшън без забавяне, тъй като действията му се отразяват мигновено на екрана. Ултра плавната честота на опресняване от 144 Hz, забележително време за реакция от само 1 ms и супер бързият DisplayPort вход допълнително допринасят за преживяването като ефективно елиминират замазването при движение и накъсването на образа. За да създаде перфектна среда за геймъри, g2460Pg притежава Full HD широкоекранен TN панел с идеалния игрови размер от 61 см (24").

Новият g2460Pg от линията Style Line на AOC притежава обширен набор от впечатляващи спецификации, за да предложи истинско върховно игрово преживяване - точно като многократно награждавания g2460Pqu myUltraSpeed. Екстремно краткото време за реакция от само 1 ms ефективно елиминира призрачните ефекти, гарантирайки чисти и ясни изображения дори в най-натоварените игрови ситуации. Така играчът не се дразни от разсейващи артефакти или замазване на картината и може изцяло да се фокусира върху действията си в играта. Предимството пред останалите играчи е увеличено допълнително от изключително високата скорост на опресняване от 144 Hz. g2460Pg пречертава екрана повече от два пъти по-бързо от конвенционалните дисплеи с 60 Hz, което прави умората на очите и накъсването на екрана далечен спомен. Дните на пропуснати мишени, заради накъсването на монитори с ниска честота на опресняване, са безвъзвратно отминали. В допълнение, интегрираният DisplayPort конектор е идеалната възможност за бързо и безпроблемно предаване на изображения. Игровите пейзажи оживяват със супер плавни движения в 1920 x 1080 Full HD резолюция и живи, ярки цветове, благодарение на осветеността от 350 cd/cm².

За да потопи играча в играта дори в още по-голяма степен, g2460Pg притежава иновативната технология G-SYNC на експерта в производството на графични карти NVIDIA. Вграденият G-SYNC модул отвежда игрите на ново ниво като синхронизира опресняването на дисплея с графичния процесор на видеокартата. Така нищо не застава на пътя на играча, а неговите команди се отразяват мигновено на екрана, осигурявайки истинско преживяване в реално време без забавяне.

Елиминирането на разсейващите фактори е ключово за успеха в една игра. Едно бюро, претрупано с кабели, може да разсейва играча и да провали неговия имидж в игровия свят. g2460Pg се грижи за този проблем с удобен водач за кабелите в стойката. Широк набор от ергономични опции като накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане в портретен режим дава възможност на геймърите да настроят монитора към техните индивидуални потребности. Размерът на екрана от 61 см (24") е идеален за запалени геймъри, свикнали да седят близо до екрана по време на продължителни игрови сесии. Вградените USB 3.0 и 2.0 портове позволяват бърз трансфер на данни, зареждане на мобилни устройства или свързване на допълнителна периферия. В допълнение към пълното оборудване, AOC са включили и уникална функция за идентифициране на центъра на екрана. Това е възможност, предлагана ексклузивно в мониторите на AOC, която позволява да се види точния център на екрана просто чрез натискане на бутон, вместо да се използват други по-нетрадиционни и неточни начини за отбелязването му.

Впечатляващата производителност на g2460Pg не идва с цената на грижата за околната среда. Мониторът е снабден с интелигентни софтуерни решения като Eco Mode и e-Saver, които намаляват консумацията на енергия. Дисплеят покрива и стриктните регулации като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Както за всички свои монитори, AOC предлага 3-годишна гаранция с услуга за замяна на място.

Препоръчителната крайна цена на g2460Pg е 889 лв. с ДДС.

 

AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и иновативността на продуктите, предлагани на конкурентни цени, са причините, поради които все повече потребители и дистрибутори имат доверие в марката AOC. Изключително широкото портфолио от компютърни дисплеи е спечелило множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited - най-големият производител на дисплеи в света. AOC обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. AOC работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи.