„Вес Трейд" завърши успешно проект за здравословни и безопасни условия на труд в Хепи Будапеща
Секция: ИКОНОМИКА
24 Юни 2014 13:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Вес Трейд" завърши успешно проект за здравословни и безопасни условия на труд в Хепи Будапеща

/КРОСС/ Днес, 24.06.2014 г., на пресконференция беше представен завършеният проект „Вес Трейд" ЕООД - здравословно и безопасно място за работа", който има за цел да осигури здравословни и безопасни условия на труд за служителите на ресторант "Хепи Будапеща", отговарящи на изискванията на националното и общностно законодателство. 

Г-жа Валерия Славова, ръководител на проекта, обясни, че с дейностите, заложени в проекта, успешно се създадоха възможности за устойчиво развитие на фирмата, избрана за пета година за любима марка, чрез подобрена организация на трудовата дейност, управление на рисковете и повишената мотивация на персонала.
Основните дейности допринесоха за:
• подобряване микроклимата на работната среда;
• защита на работещите от вредните за здравето и безопасността им фактори, чрез закупуване на ЛПС и специално работно облекло;
• усъвършенстване организацията на трудовата дейност и работната среда в ресторант „Хепи Будапеща", гр. София;
• създаване на необходимите предпоставки за ефективно използване на работната сила.
Проектът е финансиран по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейски Социален Фонд на Европейския съюз 2007-2013, Схема за предоставяне на Безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-2.3.03 "Безопасен труд" и съгласно сключен договор № ESF-2303-01-01017/27.06.2013 год. и е на стойност 76 269,13 лева.