Пет плюса на новината за Станишев
Секция: ПОЛИТИКА
24 Юни 2014 14:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пет плюса на новината за Станишев

/КРОСС/Има ли положителни страни отиването на Сергей в Европейския парламент? Според Нидал Алгафари има няколко.

Едната, посочва той в профила си във Фейсбук, е, че "избирането на председател на Европейският парламент, май не става освен ако не си депутат".

Втората, добавя Алгафари - "председател на групата на Партията на Европейските социалисти, също така се избира из между депутатите в Европейският парламент".

Третата, според PR специалиста, "ще поправи една грешка от европейските избори и в представителството на ПЕС в ЕП ще бъдат само социалисти".

Още две положителни страни на напускането на НС от страна на Сергей Станишев и приемането на депутатското място в ЕП, откроява Нидал Алгафари:

След шамаросването на БСП на последните избори, трябва много работа за укрепване на БСП и структурите й! Така ще има времето и възможността да я стабилизира, посочва той и с уговократа, че може да има и още плюсове той добавя петия според него: "За него гласуваха много от членуващите в Българската социалистическа партия и симпатизанти, виждайки в негово лице най- добрият представител на БСП в ЕП".

В подкрепа на решението на лидера на БСП да замине за Брюксел Алгафари напочня: За Станишев гласуваха към 400 000, не е малко.