Магията на морския изгрев идва с Cacao Beach
Секция: Шоубизнес
25 Юни 2014 11:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Магията на морския изгрев идва с Cacao Beach

/КРОСС/ Понеделник, 30 юни, идва необикновено чакан и желан. Причината - July Morning на Cacao Beach. Нощта и денят ще се слеят под звуците на енергичната електронна музика и магията на морето. 

С вълни от положителни емоции в компанията на Kaiski и DJ Deso ще изживеем любимото July Morning парти на Cacao Beach, а на първите 300 гости Cacao Beach ще подари чифт от специално изработена за клуба серия слънчеви очила.

DJ Deso e познат на клубната сцена и е част от нея вече 20 години, като е пускал в някои култовите заведения в София. Имал е честта да работи рамо до рамо с много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. Тракът му Nobody е една от най-популярните български продукции през лятото на 2013 г. и без съмнение ще го чуем в нощта на 30 юни.

За да допълни магията при посрещането на изгрева, зад пулта ще застане и Kaiski. Вече 10 години в своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд - от deep и nu-disco, до неговите по-твърди вариации. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Предварителна продажба на билетите за July Morning на 30 юни на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM. На входа цената на пропуските ще бъде 15 лв.