Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
29 Юни 2014 09:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София
От 14.00 часа президентът Росен Плевнелиев ще започнат консултации с парламентарно представените политически сили и партиите, които имат представители в Европейския парламент. Целта на предстоящите разговори е да се набележат неотложните задачи пред Народното събрание до неговото разпускане, Министерския съвет и служебното правителство.


София
Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков е на работно посещение в Република Беларус. По време на визитата си проф. Греков ще се срещне с министъра на земеделието и храните на Беларус Леонид Заяц. Двамата ще обсъдят двустранните отношения в областта на земеделието между България и Беларус. Проф. Греков ще посети комбинат за производство на сирена и тракторен завод в Минск.


София
Негово светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит ще оглави Светата Литургия в софийския храм „Св.Св. Петър и Павел" на Петровден. Той ще бъде в съслужение с Негово преосвещенство Браницки епископ Григорий - викарий на Софийския митрополит, отец Ангел Ангелов - протосингел на Софийска Света митрополия , предстоятеля на храма отец Кирил Дидов, предстоятели на столични храмове и други духовници.


София
Благотворителен семеен празник в подкрепа на Дома за сираци „Свети Николай" в село Нови Хан ще се проведе в градината на Бест Уестърн Хотел София на бул. „Цариградско шосе", 149. Празникът ще започне от сутринта и ще продължи през целия ден.


Стара Загора
В 11.00 ч на тенискортовете на Тенис клуб „Августа Траяна" под Аязмото в Стара Загора започва финалната среща от международния тенис турнир за мъже в Стара Загора с награден фонд 10 000 долара. Веднага след края на срещата кметът Живко Тодоров ще награди победителя.