Предстоящи събития
Секция: Предстоящи събития
01 Юли 2014 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития

/КРОСС/***

София.

По покана на президента Росен Плевнелиев на официално посещение в България ще бъде президентът на Република Молдова Николае Тимофти. В 15.30 часа президентите Плевнелиев и Тимофти ще дадат съвместна пресконференция.

***

София.

От 9.00 часа в Централния военен клуб заместник-министърът на отбраната Иван Иванов ще участва в ежегодния семинар на Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, който ще се проведе от 1 до 3 юли. Темата е „Взаимодействие между ведомствата при управление на кризи и реагиране при бедствия".

***

София.

От 11.00 часа в Областен информационен център - София (бул. „Витоша" 99) екипът на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България (ОИЦ - София) ще дадат пресконференция.

***

София.

От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Инициатива „Граждани за устойчиво развитие" и други граждански организации ще дадат пресконференция на тема: „SOS за Сердика! ДАНС незабавно да спре незаконния строеж на Лъвов мост и „законното" заличаване на 22 века от националната ни памет".

***

София.

От 12.00 часа в двора на Министерството на земеделието и храните министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков и управителят на фондация „Биоселена" д-р Стоилко Апостолов ще открият първото от серия кулинарни събития по проекта „За Балкана и хората".

***

София.

От 16.30 часа в БТПП ще се състои среща на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата по случай поемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от Република Италия от 1 юли 2014 година.

***

София.

От 16.50 часа председателят на Народното събрание Михаил Миков ще се срещне с президента на Република Молдова Николае Тимофти.

***

София.

От 17.00 часа в Градската градина в София (на мястото на бившия Мавзолей) ще се състои заключителният концерт от кампанията „Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА".

***

София.

От 17.30 до 19.30 часа в сградата на кметството на село Световрачене, ет. 2, заместник-кметът на Столична община Ирина Савина и екипът й ще проведат среща с жителите на селата Чепинци, Световрачене и Негован.

***

София.

От 20.00 часа в зала „Света София" в сградата на парламента на пл. „Княз Александър Първи" № 1 хорът на Колежа по изкуствата на Намибия ще изнесе концерт „Африкански гласове".

***

Бургас.

От 21.00 часа на открита сцена „Охлюва" ще бъде открита инициативата „Кино под звездите".

***

Варна

От 10.00 часа в сградата на БЧК - Варна на ул. „Братя Шкорпил" 3 ще се проведе пресконференция на Областния съвет на БЧК - Варна на тема: „Оказаната помощ от страна на БЧК на пострадалите в р-н Аспарухово от 19 юни до момента и последващите ни действия за преодоляване на кризата".

***

Каварна.

В град Каварна се организира посрещане на празника на светите безсребреници Козма и Дамян.

***

Плевен.

От 12.00 часа в Пресклуб на БТА - Плевен ще се състои пресконференция на депутата Владислав Николов и областното и общинско ръководство на ГЕРБ - Плевен.

***

Пловдив.

От 11.00 часа в регионалния клуб на БТА в град Пловдив членът на Изпълнителния съвет на АБВ Румен Петков, членовете на Националния съвет на АБВ доц. Георги Паскалев и Нина Найденова и членът на Контролния съвет на АБВ Володя Карамитев ще дадат пресконференция.

***

Разград.

От 10.00 часа ще се проведе турнир по футбол на малки врати за служители на ОДМВР - Разград и ОУПБЗН - Разград на тренировъчната база на ПФК „Лудогорец" - Гнездо на орли във връзка с професионалния празник на служителите от МВР - 05.07.2014 г.

135 години МВР.

***

Стара Загора.

В Регионалния исторически музей в Стара Загора ще се проведе работна среща по европейския проект INSIDDE, в който Регионалният исторически музей е ключов партньор.