TLC изследва териториите на любовта в новата поредица „Любовта не вирее в Аляска”
Секция: Шоубизнес
01 Юли 2014 11:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
TLC изследва териториите на любовта в новата поредица „Любовта не вирее в Аляска”

/КРОСС/Много жени биха направили всичко в името на истинската и споделена любов. Биха променили стила си, професията и дори биха отишли на хиляди километри далеч от дома, за да срещнат мъжа на живота си. На 11 юли, петък, от 21:00 ч. се срещаме с героините в поредицата „Любовта не вирее в Аляска". Те решават да избягат от местните мъже в мразовития щат и да заминат за слънчевия и напълно различен Маями Бийч. Всичко това в търсене на истинската любов. Дамите се заемат много сериозно със задачата си - намират си работа, кръстосват плажовете и рискуват всичко, за да се впишат в средата и да си намерят ухажори. 

Веднага щом пристига в Аляска, Хейли разбира колко голям е светът отвъд мразовития щат. 22- годишната дама се изправя пред предизвикателството да се адаптира бързо към новата обстановка, но приятелството й с останалите момичета й дава увереност в себе си. Най-младата жена в това пътуване, Хейли е имала само един приятел досега и знае, че е време да започнете да поема повече рискове, за да намери истинската любов.


Тина е сред по-опитните от групата. Тя е на 32 години и подхожда към мъжете както би подходила в работата си - с главата напред и с много хъс. Тина е жена, което не би се спряла пред нищо, за да намери „правилния мъж". Тя не се страхува да показва женствената си и същевременно дива страна като напуска гаражите на Аляска, за да тества водите в Маями. Тина е момиче, което знае какво иска и знае как да го получи.
Момичетата се запознават с много различни мъже - пожарникари, футболисти, лични треньори и полицаи, но дали ще успеят да открият мъжа на мечтите си? Може би Маями Бийч ще се окаже прекалено голяма лъжица за тяхната уста? Дори и да открият любовта, дали избранниците им ще са готови да понесат всички трудности и несгоди, които животът в Аляска предлага, или мечтата за "прекрасния принц" ще се окаже само красива приказка? Новата поредица „Любовта не вирее в Аляска" дава отговор на тези въпроси и още въпроси, свързани с търсенето на „мъжа на мечтите".