Първанова пожела успех на новите български евродепутати
Секция: ПОЛИТИКА
01 Юли 2014 17:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първанова пожела успех на новите български евродепутати

/КРОСС/ В първия ден от учредителната пленарна сесия на новия Европейски парламент в отворено писмо до българските евродепутати, досегашният член на ЕП д-р Антония Първанова се обърна към тях с пожелание за успешна работа в полза на българските и всички европейски граждани.

Ето и пълния текст на писмото:

Уважаеми колеги,

Хората в цяла Европа са едни и същи - те искат мир, работа и спокойствие. Искат сигурно бъдеще за децата си, искат проспериращ свят и сигурност. Направете така, че след края на Вашия мандат да се гордеете със стореното в Европейския парламент. Направете така, че за българските евродепутати да се говори с уважение. Бъдете позитивни.

През времето на моя мандат работих много и успях да инициирам промени в общото европейско законодателство, да накарам ЕК да подготви на два пъти закон по мое предложение, да съм автор на общоевропейски инициативи и каузи, които ще се развият в следващите 5 години. Гордея се, че станах Политик на годината през 2010-а, че бях номинирана за Евродепутат на мандата , гордея се, че имах признанието на колегите си и като българка доказах, че сме знаещи и можещи специалисти.

Пожелавам Ви да загърбите различията и да работите усилено и с чувство на отговорност. Вярвам, че ще продължите да работите за България, за Европа с достойнство и профсионализъм.

Желая го от сърце!

Бъдете здрави и на добър път!